AKTUELNO

Šok!

Nikola Grujić Gruja je nakon potpisivanja saglasnosti da njegova bivša vanbrašna supruga Ljilja, preuzme sve obaveze upisa dece u osnovnu školu i predškolsku ustanovu, otišao je da sedne u dvorište.

Sandi Kojić mu se pridružio, a hteo je kao njegov prijatelj, da mu pruži utehu. Oni su nekoliko minuta ćutali.

Je l' otišla - pitao je Sandi.
Neću nikome pričati svoju privatnost. Dižem sebe da budem raspoložen, da ne gubim honorare, sve gledam da dižem sebe maksimalno i onda...Ako padnem tu povratka nema - rekao je Gruja, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sama sa njih dve ne može, a ja sam se trudio da im sve obezbedim. Ja ako padnem psihički, nema ništa od toga...Zato sa ovim retardom nemam više ni pitanja, nimklipove, ćutaću da me publika izbaci i to je to. Napravio sam šta sam napravio - rekao je Gruja.
Ne treba ti to - rekao je Sandi.
Ma koja tri meseca. Nema šta ja da popravljam, ne mogud a se popravim za tri života, a ne tri meseca. Video si me kakav si čovek, niti sam odavao neke tajne, uvek sam bio lojalan svima, a loše sam uradio ženi koju volim - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je dobar prema nama, često ne cenimo to - rekao je Sandi.
Tako je, ona koja je bila najbolja prema meni, nisam cenio, a cenio sam ovaj odron koji glumi ribetinu. Ispod pokrivača mi priča: "Volim te", pa pokušavanje poljupca u usta, sve to sa strane, a onda za stolom ja sam riba, on juri za mnom. Duvaj ku**c bre. Zbog koga sam ja onako sposobnu ženu Ljiljanu...Posle onog klipa za Novu godinu, ona ispod pokrivača se je*e sa mnom. O tome ti ja pričam, nosi je u pi**u materinu. Ja da sam mogao ne bih ni ulazio, ne, ja brinem o njenim osećanjima. Ja kažem Mići da ja ne mogu da je povredim da je ostavim, pa da se posle priča. Meni kaže Mića: "Za čija osećanja ti brineš? Ustaneš i oteraš je u pi**u materinu!", a ja ustanem i kažem da je ona moja izbor - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga