AKTUELNO

Srpska napredna stranka izdala je saopštenje, a povodom navoda koje su plasirali Pavle Grbović i mediji bliski draganu Đilasu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Neverovatne su laži koje Pavle Grbović i Đilasovi mediji plasiraju u izbornom danu.

Ne mare đilasovci što postoji i video snimak na kome se jasno vidi da upravo Pavle Grbović provocira članove Srpske napredne stranke ispred prostorija izbornog štaba Mesnog odbora Galenika.

Ne zanima Đilasove uposlenike ni što je Grbović staklenom čašom gađao naše članove, ali to je slika i prilika njihovog političkog delovanja, nasilje nad svakim ko nije sa njima.

Oni koji ne mogu da podnesu što je Srbija svakim danom sve jača zemlja, oni koji su Srbiju bacili na kolena i ne mogu da prihvate da je ona danas garant mira i stabilnosti, pokušavaju provokacijama da izazovu nasilje i bace ljagu na najubedljiviju pobedu Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke do sada.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke poručuje Pavlu Grboviću i Đilasovim medijima da se nismo uplašili, niti smo ustuknuli pred njihovim lažima, borimo se za Srbiju i sve njene građane, radom i rezultatima.

Dok Đilas i njegove satrape prizivaju nasilje i krvoproliće, Aleksandar Vučić i lista „Zajedno možemo sve“ bore se za mir, stabilnost, dalji napredak i razvoj Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

Autor: