AKTUELNO

Predsednik društva lobista Srbije Nenad Vuković govoreći o ratu u Ukrajini, kaže kako je Rusija naivno verovala da će istina naći svoj put i da se ne treba da se obraća Savetu bezbednosti.

Vuković napominje i kako je druga strana, odnosno Ukrajina, imala veću podršku, ali i da nema zemlje koju predsednik te države Vladimir Zelenski nije targetirao.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Rusija naivno verovala u jednom momentu da će istina naći svoji put i da ne treba da se obraćaju SB, druga strana je imala veću podršku što se tiče propagade. Nema zemlje koju Zelenski nije targetovao. Svaka ova izjava koja poziva na dalje sankcije i oružje, čini mi se da nas udaljava od pregovora - rekao je Vuković.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavni urednik "Objektiva" Duško Vukalović priča kako se Zelenski i svi oni koji vode državnu politiku Ukrajine, sprdaju sa žrtvama, nakon što su pojedinci bili našminkani i glumili ubijene, da bi se kasnije oglašavali na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo sami svedoci nekih sličnih dešavanja, a onda se ukazalo da istina nije bitna, da je onakva kakvu je predstave mediji na zapadu. Zašto kvraiti dobru priču istinom? Evo ima mrtva devojka koja leži, a onda je vidimo na Instagramu kako je živa. Nažalost, predsednik jedne države i njeni vladari, sa ovakvim stvarima se sprdaju sa žrtvama. Nažalost, moram da upotrebim taj izraz. Našminkate nekoga da se snimi kako leži da je mrtav, a posle vidite da je ta osoba živa, pa šta vi radite svom nalogu? Žalim za svakom žrtvom, bez obzira da li je Ukrajinac ili Rus - rekao je Vukajlović.