AKTUELNO

Rubrika "Zadrugarski vremeplov" se nastavlja, a danas imate priliku da vidite neke od najdražih uspomena Stefana Karića.

Stefan Karić, aktuelni učesnik "Zadruge 5", domaćoj javnosti postao je poznat kada je uplovio u vezu sa misicom Dijanom Milojković. Njih dvoje su važili za jedan od najlepših parova na domaćoj sceni, a javnost je potreslo saznanje da je misica obolela od karcinoma. Mnoge je dirnuo Stefanov potez, kada je zajedno sa Dijanom ošišao glavu, u znak podrške njenoj borbi sa karcionom i odlascima na hemoterapiju.

Foto: Instagram.com/dijanaslife

Njhova veza nije uspela, a prelepa misica je nažolost izgubila bitku i premila zbog opake bolesti, što je Stefana duboko pogodilo. Karić je više puta navodio kako je Dijana njegova najveća ljubav i često se prisećao lepih uspomena sa njom.

Mnoge dame su se obradovela kada su odmah nakon "Zadruge 2" pročitale vest da je Stefan prvi zvanični učesnik "Zadruge 3". Digla se velika prašina oko njega i počela su da isplivavaju imena devojaka sa kojima je bio. Još od "Zadruge 1" je bio povezivan sa Kristinom Kijom Kockar, Lunom Đogani, Anom Korać i Teodorom Džehverović. U "Zadruzi 3" smo dobili priliku da saznamo da je Stefan bio u vezi sa zadrugarkom Jelenom Pešić, ali i bio intimniji sa Anom Korać, Milicom Kemez, a povezivan je i sa mnogim drugim takmičarkama. Njegovo srce u trećoj sezoni osvojile su Iva Grgurić, a potom i Ivana Šopić. Ipak, nijedna od ovih veza nije uspela i Karić je u "Zadrugu 4" ušao kao slobodan momak.

Foto: Pink.rs

Tokom letnjeg perioda između treće i četvrte sezone povezivan je sa mnogim damama, a kako se saznalo, bio je u odnosu i sa pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao Žena od sultana. Ipak, sve ostale dame pale su u zaborav nakon njegovog ulaska u "Zadrugu 4". Stefan je uspeo da osvoji srce tada zauzete misice Jovane Ljubisavljević, koja je vrlo brzo prekinula odnos sa tadašnjim dečko i uplovila u vezu sa Karićem. Iako su imali mnogo turbulencija, njihova veza i dalje opstaje, a novi izazov im je Stefanovo učešće u "Zadruzi 5", kako misica nije sa njim.

Foto: Pink.rs

Popularni mladić sa Zvezdare ima mnogo uspomena, što sa devojkama, što sa prijateljima, sa raznoraznih proslava, putovanja, utakmica... U okviru naše rubrike "Zadrugarski vremeplov", koja izlazi svakog dana u 20 časova, donosimo vam do sada neviđene fotografije iz Stefanovog detinjstva.

Foto: Privatna arhiva

Još kao bebu, Stefana su krasile njegova karakteristična svetla kosa i plave oči, koje je nasledio od svog oca Osmana.

Foto: Privatna arhiva

I kao dečak, Stefan je pokazivao ljubav prema brzim mašinama, te su jedne od njegovih najčešćih uspomena upravo one za volanima.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kao i sada, Stefan je obožavao da putuje, a u nastavku možete pogledati i neke od njegovih omiljenih uspomena sa letovanja, ali i zimovanja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Iako je odrastao, možemo primetiti da se Stefanov osmeh nije promenio i da i dalje podseća na nasmejanog dečaka sa slike.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Stefan u "Zadruzi" trenutno nema toliko turbulencija kao pre, dok je bio sa svojim devojkama u rijalitiju i važi za jednog od glavnih "komentatora" ponašanja ostalih takmičara. Nama preostaje da vidimo šta budućnost nosi takmičaru pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, a sutra vas očekuje novi zadrugar i novi "Zadrugarski vremeplov"!

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Stefan Karić

#Zadruga

#Zadruga 5

#Zadrugarski vremeplov