AKTUELNO

Haos neviđenih razmera!

Prethodnu noć u Zadruzi, obeležila je "Igra istine", koja je potegla mnoštvo svađa i ogromnih sukoba. Naime, u petak smo navikli da gledamo "Nominacije", ali ovog petka je situacija bila drugačija. Veče je krenulo u laganom ritmu, te je prvo pitanje postavio Lazar Čolić Zola, koje je bilo upućeno Mini Vrbaški:

Da li ti smatraš zaista da ovo što Mensur kaže kad su u pitanju emocije prema tebi, da je iskren u svemu tome - pitao je Zola.
Muka mi je više od ove teme i da neću da pričam o tome. Juče su mi neke stvari prekipele, neću više da ovde bilo ko plače zbog mene, jer ispada da sam došla da guram laži. To da li veruje, on to najbolje zna - rekla je Mina.
Nisi mi baš odgovorila - rekao je Zola.
Ma šta hoćeš? Ja sve što sam izgovorila, vrše svi pritisak na njega, pa onda i Milica, pa onda i plače. Ne plače on zbog mene mene, nego zbog ovoga svega ovde - rekla je Mina.
Mina je bila naredna koja je imala priliku da postavi pitanje, a ona ga je postavila Zoli. Komentariši ovo sa Miljanom i njene reakcije - rekla je Mina.
Ja sam te odgovore u radiju već najavio i smatram da je slagala. Mislim da to nije ni bitno. Ma pokušavaće ona svašta nešto ovde. Ona je tražila od mene da zatvorim vrata, tj. nije ona, nego Filip. Nije ona ni insistirala da se zatvore vrata. To su glupe stvari i razlozi, pa sam rekao da će ona pričati o svakakvim stvarima i da će pokušati sebe da opere od svega. Za moj boravak ovde i moju budućnost je ovako najbolje. Nisam ja na nju ljut, nego sam razočaran u sebe što sam sam sebi dozvolio da joj pružim priliku da joj krenem verovati. Kažeš mi da me voliš, da je ovaj čovek psihopata - kaže Zola.

Nakon toga je Zola postavio pitanje Lepom Mići koji je, kao i uvek dao detaljnu analizu ponašanja Nenada Macanovića Bebice. Pitanje je glasilo:

Kako ti komentarišeš situaciju između Bebice, Miljane i mene. Da li je Bebica stvarno lud ili nije normalan? Deset godina si u rijalitiju, verujem da ovako nešto nisi video - govorio je Zola.
On je vanzemaljsko biće. Iskreno, meni on nije jasan. Ovako nešto nikada nisam video do sada. Može ga Miljana mazati go*vnima, može ga pljuvati, on ni na šta ne reaguje. U životu nisam video takvu osobu, koja dozvoljava da neko toliko pi*a po njemu. Miljana je rekla da ona 'drži ključeve u rukama' kada je ova situacija u pitanju - govorio je Mića. Mislim da ovo nije kraj i da će se ovde svašta desiti. Miljana će tek početi da šefuje. Vi ste jedna specifična priča, vi se jako volite. Što se tiče Bebice, mislim da on nije normalan...

Nakon toga je Lepi Mića postavio pitanje Dalili Dragojević, koja je takođe dala detaljnu analizu prijateljstva i "pecnula" Anđelu Đuričić, bivšu drugaricu:

Bilo je situacija kada je meni bilo uzbrdo da su svi bili uz mene, a kada mi je krenulo nizbrdo, svi su se sklonili. Kažu da sa kim si od početka, sa njima ostaješ do kraja. Ja se sa tim ne slažem. Bila sam vezana za ljude koje poznajem, a ustvari su bili neki pogrešni izbori, a jedini pravi izbor je Matora. Rekla sam ti da ne mogu da te ubrajam u to i ona je neko ko je bio tu od početka i biće tu do samog kraja. Bila sam razočarana možda nekih par sati, pa sam shvatila da ne treba da plačem za nekim kome nije stalo. Moje suze su dragocene. Kome god nije žao što se ne druži sa mnom, nije ni meni. Ja sam od tog dana primetila da mnogi okreću glavu, ne zato što sam prema njima pogrešila, nego da bi izvukli svoje du*e. Neće svi stati ispred vas i iza vas, nego će se sakriti u mišje rupe, odakle su i došli. Neću ih nabrajati, mogu se sami prepoznati - rekla je Dalila.

Nakon toga je Dalila postavila pitanje Nenadu Aleksiću Ša koji je ogolio dušu o svom životu i pokajanju koje oseća vezano za svoju buvšu suprugu:

Videla sam da si danas šetao sam i baš sam sa MC Aleks to komentarisala, ne bih da iznosim. Primetili smo promenu u tvom ponašanju, ti si danas spustio glavu, sad nam objasni zašto - pitala je Dalila.
Što se tiče stanja, nisam uopšte dobro danas. Martina je samo bila, kao da mi je u glavi bure baruta, a ona je varnica koja je potpalila sve. Mislim da sam konačno došao sebi, ali ovaj prostor i osobe koje me podsete na sve ono što mi se dešavalo ranije, vrate me na sve to. Vraćam se na sve to da razmišljam o svom životu i koliko sam loše uradio. Vraćam se na brak i na to kakvu sam osobu ja izgubio. Ne pričam da bih voleo da se vratim Ivani, nego upoznajući devojke od tog perioda, ja sam u šoku na kakve devojke nailazim i upoznajem...Skapirao sam da sam imao pored sebe osobu sa kojom nisam imao potrebu da se svađam. Da, kajem se! Vratim se na to sa Tarom, bilo je i lepih a i ružnih stvari sa njom. Sve mi se vrati u glavu i iz tog razloga sam ske**n i sje**n. Jedan od najjačih sam ovde što se tiče psihe. Ja sam kroz život izgubio osobu koju sam mnogo voleo, izdigao sam se. Svestan sam da sam zvezda, bez obzira na sve što se desilo - rekao je Ša.

Naredno pitanje Marko Đedović je postavio Dejanu Dragojeviću, koje je bilo vezano za misteriju poruka koje piše Dalili Dragojević:

Objasni nam misteriju poruka u duksu. Da li su to uspomene ili su napisane da bi se dale Dalili. Na jednoj poruci je pisalo volim te, na drugoj je bila nacrtana kuća i iznad nje je pisalo Dalila. Ti si tada bio sa Aleks u vezi - pitao je Đedović.
To je bila prva poruka na kojoj sam napisao volim te, a to je bio neki crtež od pre sto godina. To nije trebalo da se da, rekao sam da se baci. Bilo je kad sam se selio iz garderobera. Kuća ne znači ništa...Ja ne pišem poruke, Aleksandra je pored mene ceo dan. Nek priča ko šta hoće, niti me intresuje, zvone mi ja*a šta će ko da misli i da kaže. Nisam nosio tu trenerku dugo, a ako vam nešto znači, burmu sam dao, majice bih najradije zapalio, sat ne nosim - rekao je Dejan.
Ja sam joj rekla da me ne zanima, ona je rekla da ide kod Dejana. Posle dvadeset dana, recimo, Đedović mi je rekao da su pronađene poruke, pa me je pitao da li je to ostavljena uspomena ili da je ostavljemo. Saznajemo da je to Viktorija našla u trenerci, znači neko je morao da izmisli - rekla je Dalila.

Nakon postavljenog pitanja Dejan Dragojević je dolučio da baci sve stvari koje ga podsećaju na Dalilu Dragojević:

Miljana Kulić je postavila pitanje Aleksandri Nikolić, koje je bilo vezano za stavri koje je Dejan pobacao:

Šta je bilo sa Dejanom i zbog čega je hteo da pobaca sve stvari - pitala je Miljana.
Što se tiče te ceduljice ne verujem da je Dejan to uzeo i stavio u duks. Ja jesam rekla da sumnjam za neke stvari, ali ovo je glupsot totalna. Sve u svemu, mislim da će se to razrešiti možda tokom sledeće nedelje. On je želeo da pobaca sve stvari koje su kupljenje pre rijalitija. On je mene jako dobro upoznao, hteo je da ih baci, da više niko ne bi mogao da mu pravi spletke i da ne bi ona mogla da ustane i da kaže da nosi njenu majicu. Ja verujem njemu u ovom slučaju - rekla je Aleks.
Aleks je pitanje postavila Milici Veselinović. Kakav je sad tvoj odnos sa Mensurom, da li ćeš prestati da nasrćeš na njega, da li misliš da je on plakao zbog Mine ili zbog tebe - pitala je Aleks.
NaSinoć je prokomentarisano da on plače zbog Mine, u to sam sigurna sto posto. Plakao je zbog mene, jer ja imam ishitrene reakcije, napadam ga. Sinoć smo u jednom trenutku raskinuli, ali sve u svemu, ne želim da ga dovodim u situacije da se ovde nervira, lupa, skače i vrišti zbog mene i mojih komentara - rekla je Milica. Više sumnjam što se komentarišu ti pogledi i to, nego da je sinoć zaplakao zbog nje. Što se tiče toga, stvarno sam sigurna, takav mi je osećaj bio. Nije zaplakao zbgo nje, nego zbog cele te situacije...Meni je predstavljeno da se on nasmejao na vratima, a ne u garderoberu. Prevelik pritisak imam. Nisam se ohladila. Ne želim da bespotrebno iznosim svoje sumnje, kad budem videla rećiću kako mislim. To je to

Milica Veselinović je posle ovog izlaganja dobila turturu od Mensura Ajdarpašića. Mensur je zamerio Milici što pominje Minu Vrbaški, pa su posle toga ušli u raspravu:

Uništiću te ovde a taći te neću! Zapamti to! Još jednom me pitaj nešto za Minu ili provociraj i videćeš! Ja se juče ubih da ti dokažem neke stvari, ceo dan mi nije bilo dobro - vikao je Mensur.
Nabijem te na ku*ac - prekinula je Milica.
Reci lepo da me ne voliš a ne da lažeš - rekao je Ajdarpašić.
Ne unosi mi se u facu, folirantu jedan! - plakala je Milica.
Ja zbog tebe sve radim, meni kažeš idi! - besneo je Mensur.
Ti si sam rekao da ti ta pesma tera suze na oči! Ti si debilčina raspala! M*š u pi*ku materinu - urlala je Milica.
Da li je moguće da me juče nisi ceo dan pitala kako sam? Molio sam da te da me izmasiraš, rekao sam ti da mi je loše - vikao je Ajdarpašić.

Sa obzirom da je jedan par krenuo sa raspravom, omdh zatim je krenuo i drugi. Dalila i Filip Car su se posvađali na igri istine, i kao i inače, Filip Car je uputio mnoštvo uvreda na njen račun:

Što, što sam se zaljubila u pogrešnog čoveka, najvećeg debila - drala se Dalila.
Konobarice iz Oklahome, jahačice glav**a iz malenog gradića. Nema više je***a, a Sandi ako je voljan da za dvadeset dolara da te je*e - skočio je Car na Dalilu.
Šta da kažemo o tome što nosi prezime jednog, tetovirano drugo, a spava sa trećim - rekla je Sanja.

Nakon što se se Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić posvađali kao nikada do sada, Mensur je počeo sve da lomi po kući:

Ja ne mogu da verujem, da me go**o malo pita za Zadrugoviziju - grcao se je Mensur.
Šta ti je čoveče - ponavljao je Karić
Ja nisam hteo da nastupam sa Minom zbog nje, a ne pita me kako sam - plakao je Mensur.
Pokidao si se brate - rekao je Karić.
Boli me ku**c za sve to, nije me pitala kako sam dva dana - nastavio je da grca u suzama.
Batali te podrške i to, majka bre - drao se Karić.

Sa druge strane, Filip Car i Dalila Dragojević su ušli u ogroman sukob. Filip je Dalilu polio prljavom vodom, ona ga je gađala tanjirima:

Milica Veselinović nakon drame sa Mensurom Ajdarpašićem, došla je kod njega u pab, kako bi videla u kom je stanju nakon svega i pokušala da reši problem. Ajdarpašić je i dalje jecao u suzama, pa se još jednom obrušio o nju.

Šta ga pitaš za stolom pred svima, znaš da ne može da odbije zadatak. Ili si glupava jako ili jako bezobrazna. Ako imaš problem reši sama sa njim a ne za crnim stolom. Vidiš li da se čovek raspada! A ti, šta lomiš? Bog te je*o - govorio je Miki.
Ti mene ne pitaš kako sam ja, pitaš neke druge nebitne... Prebacuješ sve na mene, mene je*eš. Treba li da ti crtam stvari? Moram li ovo da radim? - govorio je Mensur u suzama.
Ja znam da ti mene voliš - rekla je Milica.
Šta ti zapinješ? Šta hoćeš? Mene ne pitaš kako sam - nastavljao je.
Ja znam kako si... Nemoj opet da vičeš - izjavila je Veselinovićeva.
Ne možeš ti meni da glumiš manguša, ne možeš da ti meni govoriš da raskidamo i da mafijaš! Smeće! - plakao je.
Opet on vređa - dodala je Milica.
Znaš ti dobro šta radiš! Dovodiš me do ludila! - vikao je ponovo Mensur.
Kako si jadan. Kakav si ti debil od čoveka... - rekla je Milica.
Nemoj sa mnom da se igraš! Je l' ti jasno? - vikao je Mensur dok je Milica napuštala pab.

Veliki šef, objavio je kraj Igre istine, te su brzo istrčali ispred kuće kako bi uzeli bogatu nagradu koja ih je čekala. Prvi put nakon dužeg vremena su u miru podelili pice koje su dobili, pa su večerali u miru bez svađa i prepirki.

Autor: A. S.