AKTUELNO

Šokantni detalji!

U toku je emisija Zadruga Specijal, a večerašnji domaćin Dušica Jakovljević, ugostila je bivšu zadrugarku pete sezone Anu Spasojević i majku aktuelne učesnice Milice Veselinović, Anu Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si mi da si se pre pšočetka čula sa Dalilinim ocem, šta ti je rekao? - pitala je voditeljka.
Čuli smo se kad sam izašla ali i malo pre. Rekao mi je ako uspem da joj kažem da se što pre skloni od ove 'budaletine' i da pozdravim nju i Dejana. Očigledno je da on podržava samo njih dvoje... Mislim da on veruje da Dalila i Dejan mogu da nastave zajedno, kao da je ovo neki san loš koji će se završiti... - navela je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je to moguće? - pitala je Dušica.
Ja vidim da je ona zaljubljena u njega zaista. On je bio loš prema njoj, ja sam imala slično iskustvo, to nasilje i odvratno ponašanje... Ne znam zašto to radi, jer je jasno da se iskreno zaljubio. ali to je on i njegov odbrambeni mehanizam. Užas je to što radi... Ja znam Dalilu šest godina, mnogo pre svega ovoga, ja sam bila i kod njih u stanu, stvarno su se voleli, ne znam šta se to desilo na kraju... Mnogi veruju da će ona Dalila i Dejan završiti zajedno, ali verujem da to nije moguće. Znate koliko sam podržavala Dejana i spavala sa njim i bila uz njega na početku... Ovo njegovo ponašanje i prema meni i prema Sandri mi nije jasno... Meni nije normalno da to bude 'igra', ipak ona spava sa drugim momkom i 'pravi dete' sa njim, nema šanse da to ikako bude realno... - govorila je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.