AKTUELNO

Rubrika "Zadrugarski vremeplov" se nastavlja, a ovog ponedeljka otvaramo album sa slikama Milice Veselinović!

Milica Veselinović, takmičarka pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, brzo je izazvala pažnju svojim ulaskom u "Zadrugu". Osim što je ušla kao najmlađa takmičarka (tada je imala 17 godina), Veselinovićeva je već izazvala buru komentarima na račun Mine Vrbaški pre nego što se uselila u Belu kuću.

Foto: Jelena Simonović

Od prvog dana izazvala je i pažnju Mensura Ajdarpašića, sa kojim je stupila u vezu. Iako je sve bili bajno na početku, brzo su počeli prvi problemi kada su zadrugari počeli da iznose tajne iz karantina. Ante Baždarić je bio prvi, a zatim su krenuli i ostali navodi. Saznanje da se dopisivala sa Vladimirom Tomovićem je potpuno poremetilo Mensura, a nakon niza turbulencija, njih dvoje su raskinuli. Ipak, iako se on tada muvao sa Anom Jovanović, i dalje je održavao odnos sa Milicom, da bi se posle određenog perioda ponovo pomirili.

Njihova veza je ponovo na testu od Mininog ulaska u "Zadrugu", koja je Mensuru prenela reči porodice i podrške da treba da se skloni od Milice, a svađe između Veselinovićeve i Ajdarpašića su sve učestalije.

Foto: Jelena Simonović

Danas upravo otvaramo album sa slikama ove mlade zadrugarke, koja nam dolazi iz Varvarina.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs je došao u posed nekoliko porodičnih fotografija Milice i njene porodice iz njenog najranijeg detinjstva.

Foto: Privatna arhiva

Ono što možemo primetiti je da je Milica kao mala imala loknastu kosu, a i dalje ima isti pogled i osmeh.

Foto: Privatna arhiva

Milica je pre dva meseca proslavila svoje punoletstvo u "Zadruzi", gde joj podršku pružao upravo Mensur. Njena majka Ana ju je posetila za Novu godinu i preklinjala da prekine odnos sa Ajdarpašićem, ali je i ona odlučila da prati svoje srce.

Foto: Privatna arhiva

Nama ostaje da ispratimo kako će se ovaj odnos dalje odvijati i da li će im veza opstati nakon izlaska iz "Zadruge", a sutra u 20 časova vas očekuje slike iz detinjstva nekog novog takmičara.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Milica Veselinović

#Zadruga

#Zadruga 5

#Zadrugarski vremeplov