AKTUELNO

Kao što ste navikli, i ovo praznično izdanje najgledanije emisije i poznatima „Premijera-Vikend specijal“ biće veoma posebno. Sve gledaoce očekuje velika ekskluziva - Uskršnje izdanje ove nedelje od 13.30 časova emitovaće se iz doma najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a sa njom će razgovarati Tijana Prica, Bojana Lazić i Nemanja Vujičić.

Na jedan od najvećih hriščanskih praznika, vrata svog doma će jednoj televizijskoj ekipi po prvi putotvoriti upravo Ceca i pokazaće kako se u njenoj porodici proslavlja Uskrs. Cecin dom do sada ste mogli da vidite samo na društvenim mrežama članova porodice Ražnatović, a sada će prvi put jedna televizijska emisija biti emitovana iz njenog doma.

Kroz višečasovni program, saznaćete kako Ceca i njena porodica proslavljaju Uskrs, koje običaje poštuju ikakva je njihova porodična tradicija za ovaj praznik. Videćete kako izgleda Cecina Uskršnja trpeza, kako je dekorisan dom, a saznaćete kako je izgledao Uskrs kada je ona bila dete.

Foto: Pink.rs

Ceca će se dotaći svog detinjstva, kakvi običaji su se poštovali u Žitorađi i u njenoj kući i šta je od toga zadržala i dan-danas. Najveća balkanska zvezda dotaći će se i prazničnih uspomena koje je vezuju za pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, ali i kako praznici izgledaju sa Veljkovim sinom Željkom.

Praznici ne mogu da prođu bez muzike, a osim što će i sama Ceca zapevati, njena najveće hitove izvešće i Vanja Mijatović.

Foto: Pink.rs

Regionalna folk zvezda govoriće i o svim aktuelnim temama – o svom privatnom životu, da li je spremna za novu ljubav, kakav je Veljko kao otac, kako provodi vreme sa malim Željkom, kako je gledala na Anastasijin raskid sa Đorđem Kuljićem i da li i kako je savetuje kada je u pitanju ljubavni život.

Ceca će govoriti i o novim poslovnim poduhvatima, koliko joj nedostaje prijateljica i saradnica Marina Tucaković, koja stoji iza njenih najvećih hitova, kada publika može da očekuje nove pesme, pa čak i album, kako gleda na Anastasijinu karijeru i da li postoji mogućnost za njihovu duetsku pesmu.

Foto: Pink.rs

Ovo je samo deo onoga što vas očekuje u ekskluzivnom Uskršnjem „Premijera – Vikend specijalu“ sa Svetlanom Cecom Ražnatović, zato budite uz TV Pink sutra, 24. aprila od 13:30 časova!

Autor: D.T.