AKTUELNO

Drama!

Aleksandra Nikolić prišla je Dejanu Dragojeviću u pušionici i pokušala da razgovara sa njim.

Ti sama znaš šta je pravi razlog svega - rekao je Dejan.
Ja ti kažem šta je pravi razlog. Joćeš da pričamo iskreno? U prethodna dva tri dana sam uhvatila da je gledala u tvom pravcu, pa se nasmeje kad je nešto vezano za tebe, primetila sam... Peva neke pesme, pogleda u pravcu našeg kreveta. Nisam samo ja videla, nego i drugi. Meni to razvija filmove u glavi, čujem njene rečenice, koje i ti razgovaraš. Jutros kad si pogledao, ona je minut pre toga sedela u pušionici - nastavila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da pratim ljude, Aleksandra. Nisi trebala da stupiš u vezu sa mnom. Kad sam govoorio da napolju nemam ništa i da je tebi lako da se vratiš u svoj život, govorila si da sam folirant. Uvek se akcenat stavljao na mene, zbog mojih s*anja, a onda sam te pitao šta ako ti mene ostaviš i odeš od mene. Šta ako pokrenemo, a tebe smara i guši. Ja sam sebe tebi predao - dodao je Dejan.
I ja sam sebe, pa ti kažeš da igram rijaliti - rekla je Aleks.
Šta drugo da ti kažem? Nemaš jedan razlog. Sediš sa drugima, pričaš o se*su i navodiš ljude da pričaju o Ramazanu, a ti sve znaš. Došli smo do pravog i iskrenog mišljenja o meni - pričao je Dragojević.
Šta sam rekla što ne pričam? Samo šta sam uhvatila - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa to opet nisam ja - odbrusio je Dejan.
Nisi ti, ali ja se plašim - objnasila je ona.
Plaši se, ali onda reci da nećemo da budemo zajedno, bez da pričaš sa Viktorijom i drugima. Kažeš da si sebe izgubila i da ne možeš da budeš sa mnom jer te je pojela sumnja. Kao šta ja tebi kažem, ja tebe volim, ali svake subote da moram da imam slob zbog naše rasprave, neću. Kažu da sam ti davao na kašiku, sad ispod kreveta imaš bager. Nisam te ograničavao, sve sam radio da imamo, kad niko nema i da možeš da imaš sve što hoćeš. Ni u čemu nisi bila uskraćena. Večeras si pokazala da je tvoja ljubav na minusu, nije ni ljubav, nego si navikla na mene. Zato ću ja da budem u pabu, jer me nisi zavolela, nego ti je teško jer si navikla na mene. Tvoja podsvest je jača od onoga što osećaš. Ne mrziš me, ali ti kod mene nešto smeta - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.