AKTUELNO

Video - snimci raskrinkali zadrugare u potpunosti!

Şinoćno veče u "Zadruzi" je obeležila emisija "Gledanje snimaka", zbog koje su zadrugari bili u velikom strahu. Voditelj Milan Milošević vas je vodio kroz ovo veče, a na samom početku emisije desila su se neočekivana raskrinkavanja.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na prvom video - snimku zadrugari su imali priliku da vide flertovanje Dalile Dragojević i Anđela Rankovića koje se desilo ovog utorka. Dragojevićka je zavodiljivo igrala dok je maneken skidao pogledom. Filip Car ni malo nije bio oduševljen ovim snimkom, te je odmah počeo da se žali kako mu je vruća i skida znoj sa čela. Potencijalni ljubavni par nije skidao osmeh sa lica, a novinar Marko Đedović je bez ustezanja ustao i rekao svoje mišljenje koje ni malo nije bilo prijatno za čuti, a nakon su i oni progovorili o simpatijama koje su se rodile pre samo par dana.

Ono što su svi čekali jeste mišljenje Filipa Cara kome ni malo nije bilo svejedno, on je kroz osmeh pokušao da opere sebe od odnosa sa Dalilom i izjavio sledeće:

Šta ja znam, šta da kažem... Sve što kažem, može da se protumači krivo. Mi već mesec dana nismo zajedno. Sve što bih rekao, ona bi izletela iz ovog šarenog kombinezona. Ja ću samo reći da sam često u pravu, da me treba slušati, a ne da mi zadrugari idu u kontru. Ovo je Dalila. Kada sam govorio da patetika, suze kod mene ne prolazi... Bilo ko da se Dalili približi, to je Dalila. Mi smo ovo što jesmo. Ona je ovo što jeste, ja sam ovo što jesam. Govorio sam o ovome ranije. Anđelo je slobodan, što mu se ona ne bi svidela? Ne razumem ove neke ljude. Sad između nas nema ni svađe, što mu se ne bi svidela, svidela se i meni. Ona je sad slobodna, opuštenija nego ikad. Samo neke stvari treba da se odvijaju pravim načinom. Vidno je da mu se Dalila sviđa. Situacija je jasna, a još jasnija kada vratimo stvari koje sam ja govorio - rekao je Car.

Naredni prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je žestok sukob Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, koji je urlao iz petnih žila na Milicu. Oboje su spustili glavu dok je trajao prilog. Lepi Mića dobio je reč od voditelja Milana Miloševića, kako je pomenut u snimku, gde je Milica udarila i na njegovu ćerku. Dok je Mića pričao, Mensur je smirivao Milicu i govorio joj da iskulira Miću. Stefan Karić je takođe dobio reč, a njegovo izlaganje slušali su pomno svi, s obzirom da su on i Mensur prethodnu noć prekinuli prijateljstvo.

Ona je htela da prebaci priču na mene, da sam ja napravio problem. Možda sam sebi dao previše za pravo, ali nisam mogao više tako da ga gledam, naročito kad sam čuo nepotrebnu vrisku iz pušionice. Drago mi je da vidim da Mensur ovde shvata greške, do sada nisam video njega kad je na klipu ovako sam sa njom. Drago mi je da sam to video na ovom klipu. Senzore za njeno glumatanje i psovanje sam isključio... On verovatno zna šta radi, samo to ću da kažem. Ja ostajem pri svojim stavovima. Možda mu ovako dođe do mozga u kakvoj situaciji se nalazi. Treba svaki dan da čita čestitku koja mu je stigla od majke, koja ga preklinje da dođe sebi - istakao je Stefan.

Nakon njih, reč je dobio i Mensur Ajdarpašić koji je prolio suze zbog propalog prijateljstva sa Stefanom Karićem, on je takođe pričao i o svojoj devojci Mlici Veselinović koju je pokušao da ohrabri i odbrani od zadrugara koji negativno govore o njoj.

Igrešio sam dosta kada su neke starri u pitanju. Te su se odrekli, te nisu. Ovo se više neće dešavati. Pričam za snimak. Ja sam ovo ostavio iza sebe, meni je ovo samo probleme donelo. Ne znam shvru i poentu učešća ovde, uopšte ne znam. Imam problem sa ljudima koji su mi bitni. Ja se nikada neću odreći tih ljudi ovde - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da je Milci bilko teško i kako se ona oseća. Nije ona buldožer koji može da trpi sve i svašta. Nije ona od betona da je imuna na sve. U nekim situacijama je pogrešila ali je uvredilo to što je neko rekao da me najeda i napija. Ja razumem sve ali ne razumem ove ljude ovde. Loš ej odnos mene i Milice, ovo je poslednja svađa mene i nje, nakon toga ću da nastavim u drugačijem smeru, družiću se sa ljudima, zezaću se. Biću najbolja verzija sebe, neću da dozvolim sebi da se kidam i cepam ovde. Onda neka traži ljubav negde drugo, ako joj ne odgovara sve ovo. Poslednji put da sam se posvađao sa Milicom. Koliko bduem mogao da kuliram, kuliraću- rekao je Mensur za Veselinovićevu.

Kao što je već poznato, Karić i Ajdarpašić su prethodno veče stavili tačku na svoje prijateljstvo, a sinoć je Stefan otkrio i pravi razlog te odluke, a onda i raskrinkao Milicu uz reči da su njene suze lažne.

Mislim da ne treba da razmišlja o meni, nego o svom momku. Treba da razmišlja o svom dečku. Vidimo da plače, a nigde suza. Mensur meni nikada ništa loše nije uradio. On ne želi da čuje ono što ja imam da mu kažem i zato je moj stav takav. Preterao sam kada sam to rekao za Milicu. Bilo mi je preko glave svega da gledam. Ovo što mu ona radi, on neće da prizna. Samo mu puni glavu is tvara tenziju. Ona voli rijaliti, voli te igre. I ona je prešla preko reči svoje majke, ali mislim da je zbogs vog dupeta više nego o sebi - rekao je Stefan Karić.

Jedan od narednih snimaka koji su zadrugari imali priliku da vide jeste i razgovor Mine Vrbaški i Dalile Dragojević, u kom je Dalila rekla da joj je rijaliti ponovo posto zanimljiv zbog zbližavanja sa Anđelom Ranković. Ona nije krila oduševljenje zbog toga, te je svim zadrugarima ispričala koliko joj ovaj novi odnos prija.

Noć koja je za nama je obeležila i žestoka raspava Dejana Dragojevića i Filipa Cara, oni su se sukobili nakon Carevog izlaganja o simpatijama Dalile i Anđela, a ostali zadrugari su bili u šoku zbog izgovorenih reči ovih ljutih neprijatelja.

Tokom burne noća koja je za nama, zadrugari su videli razgovor Lazara Čolića Zole i Filipa Cara koji su pričali o se*sualnom činu Cara i Sanje Grujić koji je uzdrmao ceo region.

Ja sam rekao Mikiju da sam pijan kao daska, bolje da se sklonim jer mi je Sanja baš draga, a ne bih da uradim nešto zbog čega ću se kajati. Ja sam došao do Mikija i rekao sam mu da vidim da je i Sanja pijana, i da će se biti problem, ali na kraju sam otišao, teško žabu u vodu naterati. Bilo mi je glupo, Sanja je sjajna. Nisam hteo da sačuvam i nju i sve je otišlo gde ne treba - rekao je Car.
Meni nije neprijatno, meni će ostati klip, a šta se desilo desilo se. Bila je takva situacija i to je to. Ja nemam ni stida ni sram, nema čega da me bude sramota, to svi rade... Nema ko da mi morališe sem Anđele. Meni je sve normalno, ne želim ga ponovo - govorila je Sanja.

Dalila Dragojević je nakon emsije završila u pušionici, a ubrzo joj je pridružio i Filip Car. Naime, on je sve vreme bacao komentare zadrugarima, a Dalila je nemo gledala. Oni su neko vreme proveli zajedno, a nisu se ni pogledali, da bi na kraju on prvi napustio pušionicu, a za njim i ona.

Autor: N.V.