AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten snimak na kom Nenad Macanović Bebica udovoljava Miljani Kulić i ispunjava joj sve moguđe želje.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekad mi je naporan. Meni je lepo sa njim, fali mi kad ga nema, ali treba malo da se uželim i da ode na pola sata. On hoće od 24 sata da bude 26 sati sa mnom. Ja mu kažem da nađe prijatelja, da ovde ima ljudi koji su svestrani i od koij može svašta da nauči, pa čak i prijateljicu da nađe. Ja ne mogu, ni sa majkom ne mogu da budem 24 sata. Da ne bi došlo do prezasićenja, ja na vreme obaveštavam - pričala je ona.
Bebica obožava Miljanu, a šta je krajni rezultat te priče, videćemo. Ovo ne može da se folira, on se previše daje i nudi. On ćže večeras da pokaže pravi razum, ako ostane da spava ovde. Bebica je neko ko je izazvao razne komentare, ali je uvek isti i ne menja se. Njega ne može da poremeti ništa. On kad bi Miljana želela da ima se*s sa nekim, pristao bi čak bi i pomagao. Njegva Miljanina srećna i zadovoljstvo čine srećnim. Bebice, samo tako nastavi, ti si kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.