AKTUELNO

Ni ne sluti šta se dešava dok spava!

U toku je anketa, a zadrugari biraju osobu koja se trudi da lažno impresinoira. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je reč Dinu Dizdareviću.

Mene je Dalila optuživala da sam lažan i da sam ljigavac. Mirili smo se i sve je zavisilo od odnosa sa Carem. Ja kad sam izašao, moja porodica i kad su se slegle stvari, seo sam sa njim i sami su mi rekli kako stoje stvari. Moja prodoica mi je rekla da mi Dalila nije dobar prijatelj od prvog dana, radi mi stvari iza leđa i ogovara. Ja joj nisam rekao, jer je nema. Ja sam grešio od prvog dana što se tiče Dalile. Nisam gledao i čitao, verujem porodici i prijateljima - pirčao je Dino.
Ja sam prva čekala par dana, dok sam sabirala utiske - istakla je Anđela.
Sad se ispostavila tema, a ona se od prvog dana lažno predstavlja prema meni. Ponoviću joj ovo isto u lice - dodao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je glasala MC Aleks.

Baziraću se na ljubavne odnose. Prvo mesto Filip i Dalila. Sinoćna situacija na "Igri istine!, ko je slušao i pratio mogao je da vidi kako stoje stvari i da ih samo treba pustiti i ne treba stvarati pritisak na njih. Ta emocija ne može tek tako da prođe. Neću da komentarišem odnos sa Anđelom, jer svkaoj ženi prija da se oseća poželjnom. Drugo mesto je Bebica i Miljana, sve što su pričali 99% se ispostavilo da je lažno. Mimi je lakše da funkcioniše sa Grujom i 100% kuće smatra da od te veze nema ništa, sa njene strane - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.