AKTUELNO

Preokret!

U toku je emisija Pitanja novinara, a urednica Zabave portala Pink.rs, Milica Krasić, ponovo je pozvala Anđela Rankovića, kako bi nastavio izlaganje o odnosu i emocijama prema Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Stiče se utisak da mnogi ne veruju u tvoje emocije prema Dalili i da si čak dublje razgovore vodio čak i sa Viki? - pitala je Milica.
Što se tiče Viki, to je samo provođenje zajedničkog vremena, ukazivao sam joj na neke greške, to ne može da se poredi sa Dalilom. Sa njom sam imao teme koje nisam spominjao dugi niz godina... Prošle godine sam bio ovde i nisam ulazio u neke veze, bilo je samo ono što je bilo i to mi se 'popelo na glavu'. Nisam ove godine došao da bih lupao recke i dokazujem da li sam zavodnik. Da mi je cilj bio samo intiman odnos sa Dalilom, ne bih toliko pričao sa njom... Mnogo više ima lakšeg izbora ovde za tako nešto od same Dalile... Težina odnosa sa njih dve nije ista, sa Dalilom sam bio spreman da rizikujem, a sa Viki je bilo jako površno... Ono što sam ja pričao sa Dalilom, ne želim da pričam ni sa kim ovde - govorio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to tvoje savetovanje neka taktika da pridobiješ devojke? - pitala je Milica.
Nisam neko ko ima taktiku, to je kod mene spontano i volim da dam dobronameran savet, volim da prosvetlim svaku devojku sa kojom razgovaram... - odgovorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da nisi neko ko lupa recke, a svi znamo da si imao intimne odnose sa Sanjom Stanković i Natašim Radan? - navela je Krasićeva.
Mislim da to nema veze sa lupanjem recki, nisam neko ko želi da se dokazuje kakav je ljubavnik. Ulazio sam u mnoge odnose i napolju i ovde, ali ne zbog lupanja recki. Sa Sanjom nisam imao odnose, sa Natašom, jesam. Imam ja drugare koji bukvalno imaju svesku i gde pišu ko je sa koliko devojaka bio. Meni ni jedna devojka nije zacrtana da bude recka, pa nije ni Dalila - izjavio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujem Karića kako se smeška u pozadini, da čujemo koji je razlog u pitanju? - navela je Milica.
Pričali smo o nekoj frizuri. A što se tiče Anđela, mislim da on nije dečko koji je u tom fazonu - rekao je Karić.
Anđelo je rekao da neće da ulazi u ozbiljne veze - dobacio je Miki.
Rekao sam da neću da pravim cirkus - prekinuo je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš se ti boriti za Dalilu i dalje nakon svega? Ipak ti nije rekla za poljubac i zagrljaj? - pitala je Krasićeva.
Rekao sam da je naša moguća priča o vezi danas završena. Onako kako je bilo do sada ne može, jer sam joj rekao da samo jednu stvar ne može da uradi... Gledam je na isti način i želim je, ali neke stvari nisu iste... Ne treba ona mene da juri, niti ću ja da glumim šmekera, ali da se zna da od naše priče nema ništa. Što se mene tiče ja sam tu za nju, naravno zavisi dosta i od Filipa, ali tu sam da pričamo samo, ništa više od toga. Nije ona završila za mene u bukvalnom smislu, za sva vremena, ali ovde više neće biti ono što je bilo - odgovorio je Anđelo.
Treba definitivno da raščistim sama sa sobom, da budem skroz čista, da kažem da neke stvari neću... U toku noći ću razmisliti o svemu, jedino mi je krivo što se ovo desilo sa Anđelom, stidim se svog postupka. Kada ga čujem da ovako priča, glupo mi je... Napravila sam situaciju koja je bila bespotrebna - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.