AKTUELNO

Bokser, Marko Nikolić, proslavio je svoj rođendan u krugu prijatelja i porodice, pa je na svoju proslavu pozvao i pevača Darka Lazića.

U "Novom vikend jutru" koje vodi Jovana Jeremić, gostovao je bokser Marko Nikolić, koji je progovorio o detaljima koji su se desili pre nego što je pevač Darko Lazić priveden zbog prekršaja u saobraćaju.

Mnogo me je novinara zvalo da me pita da li se na estradi konzumiraju narkotici, mene to ne zanima stvarno. Mislim da je veoma ružno to što je izjavio menadžer, jer su mi tu bila i deca - započeo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to veče htela da dođem i nisam mogla. Nije mi jasna jedna stvar, ako neko nešto radi, pije, kocka se, ako preterano voli žene i ne zna da se kontroliše, konzumira drogu, odakle mu ideja da svaljuje krivicu na tebe koji si pravio proslavu, a zna se da si sportista - pitala je Jovana.
Pljuje se prvo po tom restoranu gde sam ja pravio, drugo tamo su bili sve normalni i uspešni ljudi. Mi smo do tri sata izašli. Ja sam isto popio, ali sam auto ostavio na parkingu i otišao taksijem. Koliko sam ja pročitao njega je policija oko 10 do 4 zaustavila. To je sat vremena... Da li je on još negde bio posle, ne znam. Odgovorno tvrdim da u tim čašama nema šta da je neko sipao, pa nismo mala deca, ko još sipa kokain u čašu? Glupost. On je sve vreme bio za stolom. Svi mi grešimo. Mnogo mi je žao što se ovo desilo, što na njega, a i na slavlje. Apelujem na sve da kada popiju da ostave auto - rekao je bokser.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad mu se desila saobraćajna nesreća, ja sam tada izjavila da on treba da nauči nešto iz toga i da je to životna opomena, međutim, izgleda da nije naučio - rekla je voditeljka.
Nadam se da će se on opametiti i da neće raditi ove stvari - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.Žugić

#Darko Lazić

#Marko Nikolić