AKTUELNO

Žestoko!

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa je Lepi Mića. Naredni veliki budžet dobio je Mensur Ajdarpašić. Nakon toga, mali budžet je dobila Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko sa kim sam ja imao i dobre i loše odnose. Mensur mene nikada nije slušao, nego je terao svoju priču. Smatram da je on u teoriji zavere i da je sam sebi iskoplikovao sve to. Moje mišljnje je da Milica i on nisu jedno za drugo. Mensur bi imao da pokaže ovde sve i svašta da je sam, da nije u vezi. On je mogao da napravi širi spektar svega i svačega. On se zaljubio i izvukao deblji kraj. Ja njega ne mrzim, ništa mi nije uradio. On ima sumnju za sve. Ali oept, nekim ljudima. Treba da veruješ nekim ljudima. Tvoj izbor je ona, njeni ni tvoji nisu za vas. Nepoverljiv si, ishitren si, imaš kratak fitilj i nisi direktan. Nekad mi te bude tako žao, nekad bih ti rekao svašta. Ja ću te uvek komentarisati ali se nikada neću mešati. To je to, protiv tebe nemam ništa, malo se koriguj. Ne bi trebalo da sebe dovodiš u onu situaciju da lomiš - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budđžet dobila je Milica Veselinović:

Foto: TV Pink Printscreen

Isapli ste najgori, ako ubedite sve da se volite, onda ste vi ljudi koje treba poštovati. Ti si neko ko imaš jako prljav jezik. Menura si izvređala sto puta. Svi u tebi vide dete koje je dobro, društveno, a sa druge strane si jako opasna, pakosna i zla. Imaš malo godina, sve to možeš da koriguješ - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.