AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Ti znaš da te Aleks, voli. Ona jeste nesigurna i ljubomorna. Nemoj da odustaješ, ti si težak mnogo, nije smao ona. Ona se toliko zaljubila da ne zna kako da se ponaša, milion stvarti joj prolazi kroz glavu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to rekao, osetim i primetim neke stvari. To što se zaljubila nije opravdanje za laži koje izgvori. Ne drži je dugo, jer se hrani lažima, zato svaki put popusti i priđe. Lažima pokupava sebi da da vetar u leđa, koji je vraća nazad. Ja prema njoj, ništa slagao nisam i zato mogu čisto da stojim. Ona je sad našla opravdanje za razlaz Dino. Uvek se sprdala sa Dinom, igrala i to su baljezgarije u koje pokušava sebe da uveri. Ja sam svestan svega, svetan sam da me voli. Ja kad prekinem raspravu, sklonim se jer vidim da ću da se iznervirma ja ili ona. Prišao sam joj danas, a vidim da me sa mržnjom gleda i odgurne me. Ja kad god sma bio nervozan, a prišla je, nisam je oterao od sebe, jer je volim. Ispadam psihopata, skloniću se. Danas bih joj pripao kad je sedela sama, ali kako će da odreaguje? Šta će mi to? Ostane upisano da si ti to rekla i to nam ne treba. Najveći problem je što nemamo trećeg člana. Non stop potencira da ću je ostaviti kad izađe, a ne uživa sad - pričao je Dejan.
Šta je sve slagala? - pitao je Milan Milošević.
Opravdanja koja nalazi. Slagala je za Dina, šta ima da se žali Marku i Sandri? Kako joj posvećujem malo pažnje i kako sam srećniji sa drugima. Vreme koje provedem sa Matejom i Dinom je dok ne počne neka emisija. Ja sa njom sedim za stolom, jedemo, legnemo, probudimo se, ležimo i sprdamo se, a to je 20 sati. Ja razumem specifična situacija, govore da se promenila. Sa Markom nikad nisam pričao o Aleksandri - govorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo pričali, ništa ružno nije pričao. Ja mogu da saslušam i kažem od A do Š. To su njeni trenutci besa, a da je boli ku*ac, a i tebe, neke stvari se ne bi dešavale - rekao je Đedović.
Vas dvoje ste dobri, a to što se pokačite i iznesete mišljenje.... Nemoj da se foliraš, oni su top - ubacila se Aleks.
Posle svega što se izdešavalo, može i Dejan sam da govori kako je bilo... Kao što ja znam neke stvari, koje se izgovore u trenutcima i raspravama da li su ili nisu takve, ne mora da bude ono što ćemo u raspava reći jedni drugima. On nju kad otera u pi*ku materinu, ne misli stvaro da ide u pi*ku materinu. Mi vrlo dobro znamo šta je istina i kakvu vrstu odnosa imamo. Pustite me priča iz kog je razloga, ako se to dogodilo - objašnjavao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko da nije došao u radio i da je ispao kvaran, mogao je da kaže da mu je ona pričala skroz drugu priču. On se danas ogradio, a pričala je stvari za koje ni ja ne znam. On bi iskoristio situaciju, jer je čuo da ni ja ne znam o čemu je problem. Kad je bila rasprava prošle nedelje, rekla je da je Sandra tera očima da kaže i od toga nastane problem. Koji je cilj da ide kod Marka i priča priče? - nastavio je Dejan.
Malo bolje ona mene poznaje i šta hoću ili neću. Čim sam ja njoj rekao, samo je tražila nekog da joj bude lakše. Imaš činjenično stanje, šta je efekat? Ona je videla da ne menjam face i da me bolu ku*ac. Može od mene jednom da napravi budalu, dva puta nema šanse. Drugi put stojim i kažem šta je rečeno, boli me ku*ac za všu vezu. Tražila je nekoga da se jada, a dobila je betonsku plču ispred koje je pričala. Nema više povratne rekacije, pokupan sam da se napravim budalom - dodao je Marko.
Tako je Dejane, meni je želja da tebe uništim - dobacila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi problem ti, problem je štzo ona priča. Ja se nikad nisam požalipo da mi smeta neka situacija. Ja kažem da ona priča sa tobom, a ti ćeš da je obrneš naopako. Meni je cilja da shvatim da li ona to ciljano radi. Ona je zavolela, očigledno hoće da izađe iz odnosa, a vraća se lažima. Kad se vrati kakva je bila na početku, hoće da je boli uvo, onda priča - rekao je Dejan.
Ona oseća preveliki pritisak u problemima sa Dejanom - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.