AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mateju Matijevića.

Koristio si Anđelu kako bi držao Taru dalje od sebe i oprao se od nje. Hteo si svima da pokažeš kako je anđela tuip za tebe. Čim je Tara otipla, sklonio si se od nje i pokušavaš da je ukaljaš. Dečko naučio od Ša, to se ne radi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Desilo se slučajno. Nisam imao potrebu da držim nekoga uz sebe, kako bi nekoga udaljio. Od prvog dana sam ušao sa stavom da će biti korektna distanca, termin koji je postojao pre mog odnosa sa Anđelom. Jedino kad smo imali zadatk sa lisicama popričali smo i bili okej. Što se tiče kaljanje nje, držaću se onoga što je rekla, kako će da poštuje dogovor da nećemo da komentarišemo jedno drugo. Ja o njoj nakon svega nemam lepo mišljenje i to neće niko da mi promeni. Mislim da je moje mišljenje ispravno, a onda sam sebe kaljam, ako sam pored tog nekog. Imao sam lepo mišljenje o njoj, dok smo provodili vreme. Šta ja kažem u besu, rekao sam, a verovatno nikad ništa neću izneti - govorio je Mateja.
Jutros smo Mića i ja komentarisali ovu situaciju. Bio je sedam meseci sa Tarom, najstrašnije je vređao tu devojku, a ja sam rekla da je pusti, jer je boli - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da te prekinem, ovo lažeš. Ona je rekla da je ne vređam, a nakon što je Tara opet sebi dala za pravo, ona mi je rekla da tako i treba. Zbog ovih stvari je lažov i ne mogu da imam lepo mišljenje o njoj - besneo je Mateja.
Videla sam da je devojka povređena, nakon ljubavnog klipa za dan zaljubljenih. Ja sam se stavila u njenu situaciju i bilo bi mi ružno da bivšui dečko ima potrebu da me vređa. Ružno je da joj izbova daje do znanja da neće biti sa njom. Sve da je najgore, rekla sam da stane malo sa vređanjem. Ja sam sušta suprotnost od Tare, nemamo dodirne tačke. Izašao je iz odnosa sa mnom i mene vređa. Imao i Sanju, Anu, a ni ona nije dovoljno dobra. Imao sad i Minu, koja pokušava na svaki način da uđe u vezi sa njim. Okej, nijedna od nas ne valja. Ima potrebu da svaku devojku sa kojom je dugo vremena bio uvredi. Nije u redu da dečko bivšu devojku ili drugaricu, pa makar bila najgora vređa. Nemoguće da nijedna devojka ne valjda, a da on valja - nastavila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će mi ovakva oštrokunđa u braku? Frekvencijom da mi oteraš prijatelja sa slave u šest popodne, baba loše sarmu da mi zavije - rekao je Matijević.
Ne želim da se moje ime veže uz tvoje, kao Anđela koja je bila sa Matejom. ti sad imaš drugu drugaricu, uz koju tvoje ime treba da se veže. Vodila sam se kao tvoj prijatelj i bivše devojka, ne želim više da se vodim uz tebe. Ne želi više da preičam o tebi, ne bih ustala da nije došlo pitanje - nastavila je Anđela.
Ja tvrdim da si ti folirant. Smatram da ona nosi teret da se ne izblamira. U svakom odnosu se trudi da se ne izblamira. Smatram da je ona u svojoj biti mnogo gora od onoga za šta se rpedstavlja, ali će da se trudi da bude dostojanstvena i čista - govorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.