AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje Milici Veselinović, a ticalo se toga da li je htela da upropasti svom momku praznik.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Bože više. Već sam objađšnjavala tu situacioju. Ja sam videla da je rešio neke probleme. Niti sam htela da mu upropastim, niti sam se trudila - rekla je Milica.

Naredno pitanje bilo je za Mensura Ajdarpašića.

Kada bi morao da biraš, Milica ili Karić - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema razloga da se to dovodi u pitanje. Kao neko ko je u dužem poznanstvu sa Stefanom, bio bih naklonjen njemu, jer mi je bio naklonjen kad je trebalom a Milicu volim. Pravi ljudi i prijatelji to nikada ne dovode u pitanje - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je kao da sam mu tražio da bira između mene i nje...Ja sam se od njega odmakao zbog njega, ne zbog nje. Nikada mu nisam rekao da bira - rekao je Karić.

Naredno pitanje bilo je za Stefana Karića.

Da li Milicu smatraš lošom ribom, s obzirom da dok si tešio Mensura, rekao si mu da se seti sa kakvim devojkama je bio - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne gledam je na taj način, da bih mogao tako da je karakterišem. Želeo sam da mu kažem u smislu na šta su bile spremne da urade za njega. Ja gotivim onu devojku sa kojom je on bio pre ulaska - rekao je Karić.
Je l' to devojka koju Mensur naziva princezom beše - besnela je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega nikada nisam hranio. Rekao sam mu da sam tu uvek za njega, misleći na Zadrugu - rekao je Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić