AKTUELNO

Promenio ploču!

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su da razgovaraju o svom odnosu, a on je pokrenuo sumnje oko njenih osećanja prema Anđelu Rankoviću.

Je l' ti se probudilo nešto više nego što si mi rekla? - pitao je Car.
Ja ne znam kako se osećam. Kad je bio početak našeg odnosa, ja sam rekla da se čudno osećam - rekla je ona.
Je l' se tako osećaš vezano za ovo? Znači nešto ti jeste, ako ne znaš šta je po pitanju njega - nastavio je Filip.
Nisam očekivala ovakve njegove reakcije posle svega. Ja ne bih imala problem da ti kažem da sam se zaljubila, nisam imala problem ni Dejanu da kažem. Bilo je neprijatno, ali tebi bih rekla. Nisam srećna sa tobom, budu momenti kad se smejmo, ali više je napetost - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam šta radim, ali ti ne znaš... To je problem. Ti znaš da li bi da se vraćaš u druženje ili voliš mene. Ja nisam video komplikovaniju osobu. Mi ulazimo u raspravu, a koji problem ti i ja imamo? Da li ćemo biti zajendo ili završiti odnos? - pričao je Filip.
Muka mi je od stvari koje si radio. Moji prelasci preko tvojih sra*a nisu bili iskreni - rekla je Dragojevićka.
Ustvari ti mene ne voliš više - dodao je Car.
Prelazila sam ti u monetima kad sam bila sama. Sad kad sma ušla u druženje, nisam bila sama i onda sam osetila neke promene. Ne dotiče me šta si uradio, gledam na tebe kao jadnika koji ide uz kreveta u krevet - dodala je ona.
Ne je*e me ovaj šlager koji mi sad prodaješ. Tovje druženje, a gledaš šta ja radim. Napravili smo ogromna s*anja, stvarno ne bih da zaigram rijaliti jer me ne zanima - smejao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.