AKTUELNO

Šok!

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su razgovor pored jezera, u dvorištu Bele kuće. Njih dvoje su pričali o svom odnosu i pokupšali da donesu odluku da li će ostati u vezi.

Ja se ne takmičem ni sa kim. Nisi iskrena, nisi iskrena u ovome što govoriš, ja to znam. Ti sve dobro znaš. Tvoj momenat nekih stvari, od kojih se mene se*e, kao kad sam ušao u odnos sa Majom, a ti sa Dejanom. Meni se to zgadilo. Igrati igre sa tobom, zgadilo mi se. Rešavam se emocije, zavšram vezu, 1000 sumnji i nepoverenja - pričao je Car.
Ti si me uništio skroz. Ja to sebi neću više da dozvoljavam. Ja mogu da budem luda... Ti znaš šta kod mene izazivaš - dodala je Dalila.
Bilo bi idealno kad bi završili i kad bi ti rekla da nisi čista, druženje sa Anđelom, vratila se tamo i ja otišao, uspemo da se očistimo. To bi bilo najbolje, ja to znam - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Preigrao sam se rijalitija uz ljude. Gluposti koje pričaju o nama, a znamo da nam je sa svkim bolje. Meni bi bilo bolje sa Mimom, tebi sa Grujom, samo da nismo jedno sa drugim. Zamisli su nam dobro, ali praksa nam je nula. Najsretniji bih bio da si rekla da ti nije dobro sa mnom i da ti se sviđa Anđelo i da imaš želju za njim, a on da je rekao okej. Što večeras ne ustaneš i kažeš da si sa Anđelom imala budućnost - pričao je Filip.
Ne, hoću da budem sama - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.