AKTUELNO

Ne zna gde udara!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. Na narednom klipu prikazana je svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara. Milan Milošević je reč da prokomentariše klip dao Marku Đedoviću:

Ja nisam mogao da mu kažem šta se dešava jer je već uzeo od Miljane i Bebice pare. Gomilu puta sam mu dala novac koji je njen i ja sam to vraćao njoj kada mi on vrati - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da kaže Marku da nam da hilajdu dinara i ako su njene pare. Upravo, ja sam teoretičar kad sam pijan. Baš zbog ovoga ššto se malo pre desilo. Filip dok je najgori je najbolji. Dok sam najgori bio dizali su me u nebesa a posle me ošišaju kao ovu. Nisam ja upao u teoriju zbog hilajdu dinara nego znam da će Đedović petlja i Dalila isto. Smešno zbog čega ja poludim. Ja kada jednom uđem u petljanje, meni nikad više mirna glava nije bila. Ja kada sam video šta ona može da smulja i da spetlja, nije mi bila čisat glava. Ja se izvinjavam svim ljudima, ja sam lud dečko. U ovakvim situacijama poludim i svašta kažem. Neću da se svađam niti da se raspravljam sa njom. I da je istina da je situacija sa Anđelo, onda se danas ne bi polemike vodile. Nema sreće ako muljaš. Ova devopjka mene je*e već osam meseci, to sada tvrdim, eto. - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila mi je danas rekla da ne može više, nije spomenula Anđela. Mislim da ona misli da nemaš meru kad kockaš, zato stavi sa strane kada skupi, da bi imali za prodavnicu i sve to - dodala je Sandra.
Žao mi je samo što sam izigrala Anđela. Nisam srećna i ne osećam se lepo - rekla je Dalila.
Tebi nije žao nikoga. Anđelo se sada semje jer mu odgovara ova priča - govori Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.