AKTUELNO

Turbulentno u Beloj kući!

Sinoćna emisija "Gledanje snimaka" podigla je veliku prašinu u Beloj kući, zadrugarima su pušteni video - prilozi koje ni malo nisu očekivali. Voditelj Milan Milošević je okupio zadrugare i najavio prvi snimak vezan za Dalilu Dragojević i Filipa Cara koji su i ovog puta pokazali svoje emocije.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dalila Dragojević je na samom početku emisje iskreno progovorila o svojim emocijama prema Filipu Caru, a onda se osvrnula i na Anđela Rankovića sa kojim je prethodnih dana bila jako prisna.

Filip Car je prethodne noći bio jako nervozan, te je odlučio da stavi sve karte na sto i otvoreno progovori o svojoj bivšoj devojci Dalili i njegovom ljutom suparnicu Anđelu. On je izneo svoj stav na ovu temu i svima stavio do znanja kakve su mu emocije sada prema Dragojevićki.

Ono što su svi čekali, to je reč Anđela Rankovića koji je priznao da se oseća kao treći član u odnosu Dalile i Cara. On je pred kamerama otvoreno govorio o tome i priznao da se osećao kao neko ko je kriv za njihov narušen odnos ali je takođe i ostavio prostora da sa Dragojevićkom nasamo porazgovara o svemu što se desilo.

Ono što je izazvalo najveću pažnju tokom emisije, je svakako priznanje trudne Miljane Kulić da i dalje voli bivšeg verenika Lazara Čolića Zole koji i dalje nije ravnodušan prema njoj, a onda je i rekla da joj se sadašnji dečko Nenad Macanović Bebica sa kojim je trudna doslovno gadi.

Nakon što je Miljana priznala da ne želi da bude sa Macanovićem, on je odmah pokušao da pobegne sa velelepnog imanja, te je ponovo otišao na njegov čuveni "tobogan" gde je potražio spas od svih loših stvari koje mu se dešavaju u ljubavnom odnosu sa Kulićevom.

Nakon što se Bebica vratio u Belu kuću, on je odmah otišao kod Loze i Miljane u pušionice gde ih je ubeđivao da oni nisu jedno za drugo i da Zoli samo koristi njegovu trudnu devojku Miljanu.

U toku emisije, Dalila je shvatio da je Anđelo želeo nešto ozbiljnije sa njom, i zbog toga se gorko pokajala. Ona je priznala da druženje sa menekenom nije doživela na najbolji način te se nerazmišljajući o budućnosti vratila Cara. Ona je sinoć ogolila dušu o kajanju za Rankovićem jer joj, kako ona navodi, taj odnos mnogo više prija.

Nakon toga je zadrugarima pušten snimak na kom Car priznaje Mini Vrbaški da su mu vratile emocije prema Dalili.

Dalila je dobacivala sve vreme tokom snimka, Car je besne kao ris dok je Mina progovorila o ovoj temi i priznala šta je sve Filip njoj govorio u pušionici. Ono što je napravilo potpuni rusvaj je upravo pravdanje Filipa Cara da su mu se stvarno vratile emocije, dok su ga zadrugari razotkrili da to radi namerno da bi u Dalili izazvao negativnu emociju.

Tokom emisije i urlanja Filipa Cara, Dalila je uspela da se približi Anđelu Rankoviću i izmami mu osmeh na lice.

Anđelo je u jednom momentu, izrevoltiran od strane zadrugara ustao i priznao da li postoji šansa za ponovno zbližavanje sa Dalilom. Takođe je naglasio i da mu jako smeta to što je sa Carem poslednji put bila u odnosu kao i trenutna komunikacija sa njim.

Pri samom kraju emisije, Dalila Dragojević je priznala da je sa Anđelom bila iz inata prema Caru, kako kaže, prema Filipu su joj se ugasile emocije dok je prema Anđelu osetila posebnu emociju koju ne može rečima da opiše.

Ja sam grešna bila ovih dana. Ne samo da sam mislila o Anđelu, bile su situacije, hajde reći ću da dok je sve trajalo sa Filipom, bila situacija gde su se pogledi Anđela i mene susretali... Kad sam histerisala, on me je pogledao u fazonu što radim to od sebe. I onda se to nastavilo, iskrendo, da... Pogledali smo se više puta u tih par dana. Sve ovo što se izdešavalo. Da, ovo što se desilo ima najviše veze sa Anđelom! A on me je štitio, a nisam zaslužila - priznala je Dragojevićka.

Za sam kraj večeri pali su i šamari, Milica Veselinović je udarila svog dečka Mensura Ajdarpašića koji joj je govorio da se skloni od njega, a onda joj otvoreno rekao da mu se više ne obraća, na šta je ona burno odreagovala i ponovo iskoristila šamaranje kako bi dokazala da ga se ne plaši.

Autor: N.V.