AKTUELNO

Svim srcem uz nju!

Ana Đurić Konstrakta izjavila je da bi u slučaju pobede na Evroviziji želela da se prestižno takmičebnje održi u njenom rodnom mestu, Glibovac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije ''Premijera'' posetila je ovo mesto o kom bruji Evropa poslednjih 5 dana.

Atraktivna novinarka Katarina Rogojević otkrila je odakle potiče čuvena Konstrakta, a više nego prijatni meštani Glibovca su joj pomogli u potrazi za Aninom rodnom kućom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj stric, a moj sin brat od strica. Mi tu živimo, ovde je bila njena kuća stara. Otišli su za Beograd, ova strugara je radila jako dobro. Ana je bila vezana za svoju baku Desu. Desa je bila domaćica, sira, krave - priča Konstraktin stric.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričalo se da njena baka Desanka znala da gleda u džigericu:

Onja je bila šaljivdžija, humoristična. Volela je sa svima da se šali, svi su je u selu znali i voleli. Baba Desa - dodaje Konstraktin stric.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bih da dovede Evroviziju u Glibovac, ceo svet je sada čuo za Glibovac - kaže stric, koji je premijernu ekipu proveo kroz Aninu staru kuću gde je živela njena pokojna baka Desanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meštani Glibovca su imali samo reči hvale za njihovu sugrađanku, ali i strina nije štedela pohvala.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta strina da kaže sa sinovucu? Sve najbolje. Pratimo od početka, navijamo. Odmah sam zvala devera. Nisam se iznenadila, prošle godine je dolazila ovde sa suprugom i decom. Htela da poseti babin grob. Rekla sam joj ''Svrati sine na kafu''. Rekla sam joj ''Ana što ne pevaš kao ranije''. Kad ono, eto je pesma, jedino što smo zapamtili je ''Biti zdrava!''. Nadam se da će da pobedi jer je tekst dobar u ovo vreme kad se lečimo od korone. Pranje ruku je sada posebno važno, da budemo zdravi - kaže Konstraktina strina.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da pobedi! Da ne lažem, isprva mi se nije svidela pesma, a posle kad čujem ima smisla - dodaje Konstraktina komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.