AKTUELNO

Haos!

Ovonedeljni vođa Stefan Karić je poslednji budžet dao Dalili Dragojević, koja je sa osemhom na licu prihvatila mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ide Dalili, ti znaš moje mišljenje, pogubila si se, ne znaš šta radiš. Malo si neiskrena, nepredvidiva - rekao je Karić.
Kako te nije sramota - pitala je Dalila.
Pamet u glavu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je vođa podelio budžet, zadrugari su počeli da komentarišu njegovu podelu budžeta, a prva je bila Irma Sejranić.

Mislim da o većini nemaš lepo mišljenje... Za neke stvari si jedva dočekao da se ogradiš, to i može da se vidi. Imaš frustaraciju i animozitet prema ženama, znam i vidi se da si suštao loptu i peglao odnose, želiš da istakneš svoj moral u ovoj sezoni - vikala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Volio bih da čujem mišljenje o meni, a ne samo o mom odnosu, u zadnje vreme ja ništa ne glumim. Ti mene znaš, stalo mi je do mnogih stvari i meni je bitnija lepa reč nego pare. Voleo bih da čujem nešto lepo o sebi - pričao je Mensur.
Sada si rekao da sam rekao da si loš čovek. Meni je samo žao što nemaš lep odnos sa njom... U spoljnom svetu si drugačiji lik, upao si u neku teoriju - nadovezao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.