AKTUELNO

Žestoko!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Irmi Sejranić, pa zatim i Saletu Lusku. Nakon toga je Aleđela Đuričić ušla u sukob sa Matejom Matijevićem:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila na to što je Djean ostajao u braku sa tob ženom. Ne date mi da kažem nikad ništa. Hoću da kažem svoje mišljenje. Gadi mi se cela ova priča i cela ova situacija. Vi nećete nikada razumeti ovo što ja pričam. Neće vređati moje roditelje jer ja nikada ne vređam vaše roditelje - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je bio povređen od svoje porodice. Kao mlad se veoma zaljubio u ženu koja je bila iskusnija i namazanije od njega. Tamo su ga prihvatali i zato ga Husa voli. Zato je Huso voli i posalo mi je poklon, ali ga on posmatra kao zeta i dalje. Dejanu je dobro da se ovo desilo da shvati. On je reko sinoć da je hiljadu puta seo u kola i hteo da ode ali nije imao gde. Kada je on video da je njemu porodica oprostila, on je oberučke prihavtio. Sinoć je njega Dalila ujela i on je ustao i izujedao. Smatram da je Dejan shavtio i to je za poštovanje. Odbačen je od svoje porpodice i nije imao gde. On je mogao da kaže, ali nije hteo zbog svog ponosa. On je dobio lava i da ga Huso podržava i pozdravlja. Ovde mu se desio kuršlus koji je trebao da se desi - rekao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića i ja imamo konflikt, samo taj problem imam. U zadnje vreme imamo češće rasprave, zbog čega, ja to ne znam. U zadnje vreme on ima potrebu da uđe sa mnom u raspravu. Desilo se da smo imali veću raspravu u poslednjih par meseci. Na krju, Mića i ja nemamo problem. Ja sam se naljutila sinoć za ejdnu njegovu rečenicu. Ja Miću poštujem jako, zato nije trebao da me uvredi. Smatram da nisam zaslužila da mi tako nešto kažeš. Ja ću ti to teško oprostiti i zaboraviti. Niti sam te ikada uvredila, niti sam ti iskazati poštovanje, da bi mi tako nešto rekao. Ja sam Mićom imam okej odnos ali neću mu to zaboraviti - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nema poštovanja godina. Kada je ona pričala, ja sam ćutao. Ona ne da se kaže ništa, i samim tim, ona ne da. Ona ima u glavi rijaliti priču da može da se svađa sa mnom. Ona od subote ima u glavi to da može sa mnom da se svađa. Ti si dva puta pokušala da se umešaš. To je moje viđenje. Ti si na tu reagovala strašno loše. Premi tebi čovek treba da postupa jako bezobrazno, jer se ti prema meni ponašaš jako loše. Poštovanje nije kada ja nešto kažem, da ti kažeš da ja lažem. Ja nikada nisam rekao njoj da mi se gadi. Ona je meni rekla da joj se ja gadim od januara - rekao je Lepi MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.