AKTUELNO

Ćerka i sin lupali majci na vrata da je spreče da ubije muža.

Porodica iz Zrenjanina u kojoj se desio stravičan zločin, nalazi se na evidenciji Centra za socijalni rad u tom gradu.

Kako su iz te ustanove naveli, u proteklom vremenu su preduzimane mere i aktivnosti iz njihove nadležnosti. Nisu naveli o kojim je aktivnostima i merama reč. Kako su dodali, javnost je isključena, a o slučaju su obaveštene nadležne institucije.

Foto: Facebook.com/Printscreen

- Centar će po potrebi preduzimati aktivnosti zaštite deteta koje je prisustvovalo nasilju u skladu sa zakonom i standardima stručnog rada, a u zavisnosti od procenjenih potreba deteta - navode odgovarajući na pitanje o maloletnoj ćerki osumnjičene za zločin Tereze P, koja je prisustvovala jezivim scenama.

Tereza P. (46), podsećamo, osumnjičena je za ubistvo svog supruga Srđana P. (42). Sumnja se da ga je najpre omamila tabletama, pa ga na spavanju izbola, a potom telo isekla motornom testerom, a delove tela čak kuvala.

Foto: Facebook.com/Printscreen

Kako smo saznali na licu mesta, devojčica, jedna od dece iz prethodnog braka osumnjičenih, prisustvovala je zločinu. Kada je videla ranjenog očuha kako se prenut iz sna kreće po prostoriji, majka ju je navodno izbacila napolje, potom uzevši motornu testeru. Utom je pozvala brata i zajedno su lupali na vrata porodičnog doma, moleći majku da se zaustavi. Pozvali su i policiju.