AKTUELNO

Tenzija na samom početku!

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme za još jednu anketu, oni upravo biraju osobu koja je po njih ispala najlošiji prijatelj. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Lepom Mići.

Ja ću navesti Matoru i MC Aleks, mislim da se dosta lažu, Zola i Osmakčić isto. Ima dosta prijateljstva koja su pukla, Dalila i Dino i tako dalje, ali reći ću Matora i MC Aleks - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam ušla ovde rekla sam da nisam prijatelj nikome sem Dalilu, doživljavala sam izdaje u rijalitijima. Uvek sam bila otvorena, bila sam i nežnija u izlaganjima kada me neko iznervira, znam da uzvratim itekako. Ne znam šta mi neko tu glumi, kada smo svi ovde isti, ali se razlikujemo u principima i stavovima, zavisi kako neko gleda na prijateljstvo u nekim situacijama. Ja nikada nisam krila da sam bila pristrasna prema Dalili, ona je mene povredila i pokušala da me nag*zi. Ali zaj*bala se, jer ja sam pametna vrlo. Davala sam joj šansu i šansu jer je u neprijatnoj situaciji. Ja kada nekoga volim, to se vidi, sve ovo što pokušavate da mi nabijete se vidi. Ja više nemam nikoga ni da navedem - pričala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo bi glupo da navedem bilo koga osim Đedovića jer smo prekinuli prijateljstvo, nisam ni ljuti ni besan, govorio sam već ali nema potrebe za tim, nisam njemu ništa nažao uradio, ali eto, moram njega - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka budem ja idiot ako ste vi pametni, moj izbor u medijima nije loše rekao ništa za mene, prijatelji takođe. Anđelo je upoznao moju prijateljicu, ona je pričala sa njim kao da se znaju sto godina jer smo imali poverenje u njega. Anđelo mi nije prijatelj zbog sledećih stvari. Posle razgovora u hotelu bila je situacija, nije morao da navede mene u tom muvanju sa Dalilom, on je meni priznao da bi bio sa Dalilom, ja sam rekao da mu to ne treba, a onda kaže da ga ja teram u zlo, eto sada vidiš. Ja pričam ono što se vi govorili, a ne ono što mislim. Na sve ono sinoć kada se desilo, nije morao tu siutaciju da navede, Đedović je loš prijatelj, prećutao sam i to. Razmišljao sam što bih ja ćutao tu, ja bih voleo da znam šta on misli o meni tačno. On je brani Filipa Cara, ja bih voleo da čujem sada direktno zašto sve mora da bude po mom - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta hoćeš da kažeš, sada me pitaš postavljaš mi pitanje, ne znam o čemu pričaš - branio se Anđelo.
Okej, on ustaje i probavne probleme prestavlja kao zaljubljenost. Ja sam bio bezobrazan prema njemu jer sam ja ponavljao ono što je on meni rekao, to nisu moje reči. Ja sam te pitao da li si mi to rekao, on meni odgovara na neke druge stvari... Ti si i dalje računao na moje prijateljstvo, imali smo raspravu i ja sam otišao u sobu, ti pričaš fraze, a na konkretne situacije... Eto vidiš zbog ovoga ljudi sumnjaju da si vračara - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.