AKTUELNO

Iza njega je težak period.

Influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase povukao se sa scene nakon što je preminula jutjuberka Kika Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević, a sad je odlučio da se ponovo vrati na javnu scenu i o tome obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

- Jednostavno ne znam šta da kažem... Mogu slobodno da kažem da je ovo bio najteži period u mom životu, znate već zašto. Ali vi... Iako nisam snimao, evo skoro 5 meseci, vi, institucija... vi me niste napustili. Ne samo da me niste napustili, nego je institucija nastavila da raste.

Foto: Instagram.com/bakaprase

- Nisam snimao, a vi ste mi pokazali koliko smo jaki, koliko me volite i koliko vam nedostajem. Prešli smo 2 miliona iako nisam snimao. Prvi jutjuber na Balkanu sa preko dva miliona!

Foto: Instagram.com/bakaprase

- Nisam ni primetio, al kad sam ugledao kanal, koji smo zajedno izgradili, od nule, da je stigao do dva miliona, emocije su me obuzele i znao sam da ne mogu više da izdržim bez Jutjuba, bez svakodnevnog smejanja i naravno bez vas.

- Bili ste uz mene kad smo gazili po svima, bili ste uz mene kad su svi gazili po meni. Nemam šta da kažem, sem hvala. I zato ste baš vi razlog zbog kog se vraćam da pokidamo ovu predosadnu scenu bre - napisao je u svom obraćanju Baka Prase na Instagramu i najavio nove projekte.

Foto: Instagram.com/bakaprase

Autor: M.M.