AKTUELNO

Žestoko!

Dalila Dragojević razgovarala je u novom delu Zadruge sa voditeljom Darkom Tanasijevićem. Oni su se totakli njenog odnosa sa Filipom Carem i njegovim tvrnja da ga je sramota što je bio sa njom.

Nemao komunikaciju, stroga distanca. Poslednji odnos, uvredio me je opet. On kad napravi facu, kao da je u pitanju život ili smrt. Kad se meni sve desilo, on je ustao da kaže da je njega sramota. Svi pokušavaju da se operu i sklone sa strane. Ja baš sad hoću probleme i tek sad pravim probleme

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš jer te neće ni Car, ni Anđelo? - pitao je Darko Tanasijević.
Ajde što Filip neće, ne smatram da možemo da budemo zajedno. Anđelo me neće, Anđela sam izigrala. On mi je baš sladak i simpatičan. Drago mi je kad vidim da je nasmejan. Iznervirao me je kad mi je rekao da sam ga prevarila - govorila je Dalila.
Šta je plan i fokus kad je tvoj život u pitanju? - pitao je Darko Tanasijević.
Plašim se izlaska, kao da me stiže sve. Plašim se da li ću imati snage da se pojavim i da dođem, nisam neko ko odustaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se stidiš nečega? - pitao je voditelj.
Naravno, sramota me je postupaka gde nisam bila obazriva i nisam se vodila kalkulacijama. Ja neću ni posle ovoga, znam. Ja neću znati da se bavim kalulacijama, nikad u život nisam bila proračunata. Imam greške, ali šta da radim ja sad? Nisam ubila nikog - rekla je Dalila.
Je l' te iznenadila očeva izjava i Dejanova rekacija? - pitao je Darko Tanasijević.
Uhvatilo me je ludilo, ali kad sam čila tebe i njegovu rečenicu. Više me nije zanimalo šta Dejan priča. On je prebldeo, nije očekivao. Mislio je da će mene da ubije kad je rekao proketi novac i da će otac da mi završi u bolnici. On kao da je želeo da mog oca okrene protiv mene i da je mene vratio u stanje kakva sam bila pre. On je od mene napravio primernu osobu, stvarno jeste, svaka mu čast. Ma daj, borila sam se za njega kao lavica. Život mi se pretvorio u fokus njega, monotoniju i mi da napredujemo. Imala sam 23 godine i tad sam razmišljala o porodičnom životu - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.