AKTUELNO

Nezaboravno!

Predhodna noć je bila dosta drugačija od noći na koje smo navikli. Naime, emisija "Pitanja novinara" je otkazana zbog momačke i devojačke večeri. Da podsetimo, u nedelju je svadba dva najkontraverznija para u Beloj kući, a to su: Aleksandra Nikoloć i Dejan Dragojević i Dalila Dragojević i Filip Car. Te stoga, predhodne noći je zavladalo "ludilo" od momačke i devojkačke večeri. Momakčko veče, na čelu sa Dejanom i Filipom a devojačko veče, na čelu sa Aleksandrom i Dalilom, napravilo je totalni bum pred svadbena zvona.

Momci su krenuli ka "Dubiozi" kako bi počelo momačko veče, te su svi sa majicama sa likom Dejana Dragojevića i Filipa Cara, koji su mladoženje na predstojećem venčanju. To prilikom, sa puno ushićenja, ispaljivali su konfete i vrištali od sreće.

Dok se sa druge stavre takođe odvijalo ludilo. Devojke su krenule na Rajsko ostrvo.Buduće mlade Dalila Dragojević i Aleksandra Nikolić su bile presrećne kada su videli šta su sve dobile od Velikog šefa.

Dejan Dragojević je po samom dolasku na momačko veče napravio performans kada je uzeo lutku i krenuo da je ljubi po intimnim delovima tela.

Na devojačkoj večeri su se takođe dešavale sumatu stavri, te je Miljana Kulić izvela performans sa Minom Vrbaški, sa kojom se poljubila i ostavila sve u šoku.

Takođe, zadrugarke su od Velikog šefa tražile foto-aparat i iskoristile ga u najboljem mogućem svetlu. One su napravile jednu grupnu fotogarfiju sa devojačke večeri, kako bi imale jednu lepu uspomenu sa tog događaja.

Zadrugari su u Dubiozi dobili trbušnu plesačicu, kao velikodušan poklon Velikog šefa. Zadrugari nisu krili svoje oduševljenje, te su odmah pokazali svoje plesačke sposobnosti. Mateja Matijević je prvi koji je probio led, te je za njim, odmah i Dejan Dragojević pokazo svoje plesačko umeće.

Miljana Kulić se uželela Nenada Macanovića Bebice, pa se skinula i htela da prepliva jezero, kako bi došla do njega.

Nenade dođi - drala se Miljana.
Stani bre Mima, nemoj da se mešaš - drala se Anđela.
Nenade dođi, ajde - vikala je Miljana, dok je Bebica gledao i smejao se.
Dobićeš batine, jer nisi došao - rekao je Miki Bebici.
Oblači se Miljana, neće tebe neko da gleda golu. Šta si se ponižavala, ponižvala si se
Dosta stvarno! Sad treba tebi neko da dokaže ljubav - rekla je Anđela.

Kako bi se veče "pokvarilo", nemonovno je bilo da izbije bar neki sukob. Te tako, sinoć su se na devojačkoj večri posvađale Dalila Dragojević i Mima Šarac. Mima je nakon sukoba sa Dalilom totalno poludela i pobacala sve sa Rajskog ostrva, pa je obezbeđenje moralo da reaguje. Nakon toga je Mima završila u zatvoru jer je takvo ponašanje storgo kažnjivo.

Kome sam dala - drala se Dalila, pa je izašla:
Nevena, je l' sam ja tebi dala - rekla je Dalila
Nemoj da jedeš go**a - drala se Nevena.
Ako si ti retardirana, šta da ti radim - drala se Dalila.
Boli me ku**c - rekla je Mima, pa je pokidala cigarete i pobacala sve od ukrasa.

Dalila Dargojević je incident koji je bio sa Mimom Šarac, odmah prenela Nikoli Grujiću Gruji koji je bio van sebe.

Grujo, Grujas! Mima je napravila sr**e. Psovala je meni majku i sve nam je pobacala ovamo - drala se Dalila, dok je Miki prevodio.
Htela je da se bije sa mnom. Bacila mi poklon što mi je dala kuma - drala se Dragojevićka.
Pitaju: "Je l' istina da se muvala sa di-džejom" - drao se Miki.
Da - rekla je Dalila kroz osmeh.

Nakon što je to čuo, Gruja je odmah otišao kod nje i krenuo da je napada.

Je l' moguće da si ti toliko dno?! Evo pričaju svi o tome - rekao je Gruja.
Boli me ku**c šta pričaju - rekla je Mima.
Psuješ Dalili majku - rekao je Gruja.
Nisam, nego Milici - rekla je Mima.
Klošarko klošarsa. U zatvoru završavaš, devojačko veče, a ja treba sa tobom spolja da budem. Bravo klošarko - drao se Gruja.
Mrš - rekla je Mima.
Srednji prst mi šalješ? Meni? - rekao je Gruja.
Batali me, ne mogu da te slušam - rekla je Mima.

Nenad Aleksić Ša se našao kao glavna uteha Nikoli Grujiću Gruji pa ga je tešio sve vreme i objašnjavao mu da nije bezvredan, dok je Gruja bio slomljen.

Brate šta god da ti kažem, džabe ti kažem. Razumem te tebra, tako sam i ja prošao kao i ti sada - rekao je Ša.
Je l' moguće da jedina od svih devojaka napravi s**nje, završi u zatvoru i da meni pokazuje srednji prst - pitao se Gruja kroz suze.
Zato što si dobar - rekao je Ša.
Pa da. Trebao sam da je je**m, da je skinem sa ku**a i da kažem: "M*š ku**o" - nastavio je Gruja.
Nisi trebao ništa - rekao je Ša.
Kad sam je je**o, kad niko nije znao, razumeš. Ja bih ti rekao mnogo toga sada, a ona da ne ispadne ona ku**a, ja prihvatim ono što sam uradio - rekao je Gruja.
Kad bi ti znao da te mnogi ne mrze...Ne, ti imaš odbrambeni stav, jer braniš ono što je neodbranjivo - rekao je Ša.
Nema tu sreće tebra, to znaš. Ja sam ti uvek to pričao i u startu. To su devojke koje vole život i da se zezaju, nisu to devojke koje vole da budu sa tobom u kući. Ona se promeni na neko vreme, ti odmah kažeš da si je promenio. Ne nisi tebra, ona se trenutno promeni i na silu. Treba da te boli ku**c da li ti se smeje bilo ko, ispadaš najgori prema sebi. Nazivaju te psihopatom - rekao je Ša.

Autor: A. S.