AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je podela budžeta. Ovonedeljni vođa Stefan Karić dao je naredni srednji budžet Franu Pujasu.

Ne zaslužuješ mali budžet od mene, ne zaslužuje ni Sandra, ali ću joj dati. Nije mi ipoštovala kad je bio sastanak. Fran, mislim da si dobar momak. Bilo je navođenje za najčasniji osobu, mislim da jesi to. Ti i ja smo od prvog dana top i nadam se da će tako ostati - pričao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet bio je za Sandra Rešić.

Sandra, mislim da ne postoji loša stvar koju bih mogao da ti napomenem. Ostajem pri onome što sam ti rekao prošli put. Želim da te vidim srećnu i nasmejanu. Nadam se da ćeš napolju naći momka - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni srednji budžet dobio je Nenad Aleksić Ša.

Tu smo i znamo se, upoznali smo se pre četvrte sezone. Drago mi je da sam te upoznao, jer sma odrastao uz tvoje pesme. Nikad ne bih rekao da imaš te godine. Mislim da si se izvukao Tarinom diskvalifikacijom. Dobio si vazuha, prodisao i shvatio svrhu onoga što smo komentarisali. Ti ludeo i nisi mogao da vidiš kako izgledaš, a sad komentarišeš ljude koji su u sličnim situacijama. Nadam se da se napolju neće neke stvari vratiti i da ćeš biti taj koji treba da budeš - govorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet dobio je Dino Dizdarević.

Imam ljude koji su mi preči. Ja tebe gotivim, neke tvoje postupke ne volim. Težak si kad popiješ i radiš stvari koje verovatno ne bi radio kad si trezan. Ono juče prema Bebici je bilo katastrofa, a posle toga napao Zolu. Ja sma možda gori nego ti, pa ne pijem. Ako znaš kakav si, ne treba da piješ - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dobila je Mina Vrbaški.

Mina srednji budžet, ti i ja nemamo odnos za mali. Možda ti ovo sa Matejom nije trebalo, a a drago mi je da vidim da si nasmejana. Mislim da si došla da pokažeš drugačiju Minu i nadam se da te odnos nije vratio u prethodne sezone. Mogu sve najbolje da kažem za tebe - govorio je on.
Kad vidiš da sam nasmejana i drugačije nego u prethodnim odnosima, mislim da se vidi napredak. Naša veza se ne svodi na svađanje - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.