AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Milan je reč dao Nikoli Grujiću Gruji koji je iznao mnoštvo detalja o Mimi Šarac. Zadrugari su ostali u šoku kada je Gruja progovorio o deci i Mimi.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja uradio zbog ove, zbog ove "gospođice".Nju su povezivali sa drugim momcima, ona se posle mesec dana promenila. Ona je pokazala svoje pravo lice posle jednog dana. Sutra ovaku devojku ne mogu nikome da predstavim, pogotovo ono što je uradila na devojačkoj večeri - rekao je Gruja.
Ti si udavio Grujo - rekao je Karić.
Nikoga ovo ne znima, nikoga ovo ne interesuje - rekla je Mima.
Ne mogu sutra da oustim decu popred nje, jer kada se napije, gađaće decu flašom. Nikada ne bi žena dala da ona ode na rođendan. Verovao sam u laž, ja sam od nje napravio idealnu devojku. Ja sam joj verovao za sve, za*ebo sam se kao niko. Sada je sama priznala da je lažov. Čuli ste šta je rekla - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo u vezi sedam dana - dodala je Mima.
Završena je priča, ja ovo ne bih rekao da nije završeno. Što bi ona mene lagala da je bila dva dana, kada je bila sedam dana. Zamislite vi... Devojka nije bila vredna ničega. Moja najveća životna greška - rekao je Gruja.
Da, je*ali smo se, ako ti je tako lakše - dodaje Mima.
Meni je Peki rekao da joj je gurao prste, zakleo se - rekao je Gruja.
Fuj, gadiš mi se - doaje Mima.
Ja uložio sve u ovo, naravno da ću da probam. Babas, da čestitamo rođendan babas! - rekao je Gruja za Miminu Babu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je za mene smejurija, postoje snimci, neka ljudi vrate. Što se tiče snikada kada je ona mene tukla, tukla me je. Mogu da pokažem neke ožiljke. Danas mi je bilo preteško, ja sam se raspadao, ona nije došla da pita kako sam. Ja sam joj rekao da ne mogu da je predsatvim deci jer je to što jeste - ističe Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.