AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Milan je saopštio rezultate ankete - osobe koje su najnečasnije a koje najčasnije. Na prvom mestu je Dalila Dragojević kao najnečasnija osoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li očekivao da Dalila to nosi jer je prevarila muža? - upitao je
Devet meseci pričamo nešto i onda pitaju zašto. Mislim da su svi ljudi ovde nečasni. Po memi su svi nečasni, ali se kvalifukujemo an malnje i veće. Zarađivati novan na takav način, nije baš najčanije. Dalila je na tom mestu, da neke stavri koje su joj se stavile na teret, ne mora dopuniti nekim situacijama. Pretpostavio sam da će se naći na toj listi. Očekivao sam nju na toj listi. Ja sam uzrok tog njenog nečasnog ponašanja. U nekim situacijama ima tu crtu gde ističu kada je najgora. Kao da neke stavri radi namerno da bude tako posmatrana. Nije joj kasno, ni njoj ni tome ko se našao na tok listi da se promeni - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Milsim da je Dalila nečasna ali je Miljana najnečasnija. Ona je izgubila svoju čast kada je dozvolila da joj vrđaju čast roditelja. Ona je imala lažnu čast a sada su se pokazale njene prave osobine - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.