AKTUELNO

Evo šta se desilo!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Stefanu Kariću.

Čime je tebe Mensur uvredio, da je zaslužio mali budžet, još si stao na Anđelinu stranu?

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam stao na Anđelinu stranu, nego sam rekao da njeno skakanje nije rijaliti igra. Ona je jedna od iskrenijih učesnika ovde. Ne smatram da sam pogrešio i da sam bio na njenoj strani. A mali budžet sam dao, imali smo neko navođenje, sve što sam mu pričao, on je klimao glavom. Ne da sam hteo da ga kaznim time, ali me je ometao. Dobili su su Sandra i on male budžete, ometali su me. Nema nekog dubljeg značenja - rekao je Karić.
Slažem se sa Stefanom, on nije rekao da sam ja u pravu, a Mensur u krivu. Ja sam skočila, tako reagujem kad neko priča stvari koje ne poštujem. Ja čim imam nešto da kažem, ustanem. Na sve imam komentar. Da li sam u pravu ili ne, ne znam. Ali sve komentarišem. Drago mi je što je Stefan to rekao - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam čuo da je Mensur to komentarisao, ne bih skočio i rekao, ali sam čuo druge - nastavio je Stefan.
Ako ja branim sebe od nekog drugog i njih iritira što ja izlažem... - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada si skrenuo sa teme, totalno ste promenili temu. Ja neću sesti kad mi ti narediš - dodala je Anđela.
Ja sam odmah rekao Stefanu, da se ne bi pogrešno protumačilo... On je rekao da samo sa Mikijem može da provodi vreme, priča o stvarima... - dodao je Ajdarpašić.
Ti si do pre 20 dana bio u vezi sa Milicom... Ne mogu da verujem da uvek ja moram da se pravdam... - ustao je Karić.
Hoću da kažem, koga je bilo briga da li je ona bila u pravu za to ili ne, kad je naš odnos u pitanju? I za Mikija, ovamo, onamo... Rekao sam i Stefanu to za mali budžet, nema veze nikakve. Ali nekako, kažem Stefanu da ne komentariše, da ne shvatim neke stvari pogrešno. Nekad mi se učini, deluje pogrešno... - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Drug je pokušao da ti objasni da grešiš - rekao je Miki.
Zamisli, mohj drug kaže da može pogrešno da shvati moje... Evo, sto puta si ovde u situacijama aludirao na mene. Ja sam rekao jednom: "J*bem ti dete nerođeno" nekome ovde, a ti posle toga rekao: "Ovde vam psuju decu nerođenu" - dodao je Karić.
Ja smatram da za stolom mi ne treba ništa da pričamo, samo mimo crnog stola. Jer onda smatraju mene slinom za neke stvari... - pričao je Mensur.
Ja nikad nisam pomišljao šta će ko da pomisli. Ja radim šta mislim i kako ja mislim, a ne kako će drugi da misle - nastavio je Stefan.
Ne želim da gledaju na nas kao na idiote. Mogu da deluju pogrešno stvari - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da te zanima samo šta ti ja kažem! - rekao je Stefan.
Ispašću ja neka morončina - dodao je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.