AKTUELNO

Javnost neprestano bruji o nesvakidašnjoj priči kontroverznog zadrugara!

Najturbulentniju sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'' svakako su obeležile ljubavne drame, a jedna od najupečatljivijih koja je zgrozuila, ali i šokirala javnost jeste romansa Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića, koja je prošla kroz razne faze, međutim uprkos redovnim odnosima nikada nisu ozvaničili svoju vezu.

Foto: Pink.rs

Nakon burnih svađa i okršaja, Viktorija je ostala u drugom stanju, a ova vest šokirala je milionski auditorijum, a naročito budućeg oca Marka Osmakčića koji se našao u nebranom grožđu.

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće Marku Osmakčiću je preminuo otac, te je hitno morao da napusti rijaliti kako bi u teškim trenucima bio sa svojim najbližima, a oca Franja Osmakčića ispratio na večni počinak.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Spletom čudnih okolnosti poklopilo se da baš u momentima kad je Marko saznao da će postati otac, njegov otac Franjo Osmakčić naprsno premine u pedeset osmoj godini života. Ova vest odjeknula je kao bomba, a milionski auditorijum televizije Pink neprestano komentariše ovu igru sudbine porodice Osmakčić.

Podsetimo, sahrana Franja Osmakčića održaće se u ponedeljak 13. juna u 16.00 časova na mesnom groblju u Laništima.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.