AKTUELNO

Blista!

U novom izdanju emisije ''Premijera Vikend specijal'' reporter Nemanja Vujičić uključio se direktno sa proslave krštenja ćerke Lune Đogani, male Mije.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionskom auditorijumu sa proslave obratila se najponosnija baka Anabela Atijas, koja nije krila sreću, pa otvorila dušu i podelila emocije sa milionima.

Baka je izula štikle jer se baka igra sa unučicom, pleše, definitivno je pokupila to na baku. Dan nije mogao lepši da bude, otkako sam ustala krenule su mi emocije i kažem, ''Hvala ti Bože na moje četiri devojke'', a malopre kreće pesma ''Slavija'' i setim se kako sam bez igde ikoga i ičega došla u ovaj grad, a vidi me sad - priča Anabela.
Promenilo me sve, ona tek sad ima godinu dana. Maltene sam na njenom nivou, želim da me pamti kao što sam ja moju baku koja je bila prava baka koja se bavila svojim unučetom. Želim da me pamti kao veselu ženu koja se posvećuje njoj - dodaje Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala je interakciju sa ocem dok je krstio, pružala mu je svoju omiljenu igračku, to nikada ne daje nikome, pružala je njemu. Malo nam je prehlađena, pa nam je žao što je rovita, ali sve onako kako treba da bude - kaže pevačica.
U neverici sam, pitam se da li je moguće da sam ja ovde u ulozi bake, mene se za 3-4 generacije niko neće sećati, prelepo je. Ovo je nagrada, viši nivo, unuče. Ona je beba, apsolutno nema ništa pokvareno u sebi bilo bi žalosno da joj ne pružimo mogućnost da istraži deo svega što je zanima, nije dete koje pravi probleme. Podetinjim, sve po stranu stavim, ona Blanki i ja uživamo u svakom momentu dok smo zajedno - zaključila je Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.