AKTUELNO

Evo šta kaže Dejanov brat!

U emisiji "Izbacivanje" pušten je video-prilog žestokih drama Dalile Dragojević i Filipa Cara, a voditeljka Dušica Jakovljević upitala je svoje goste šta misle o ovom odnosu.

Kako vam deluje ovaj odnos? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne biraju sredstva do cilja, Dalila je jako promišljena, a i Car. Ne znam šta nisu uradili, a da nije namerno. A oni sad hoće da se operu - rekao je Bane Đokić.
Davide? - pitala je Dušica.
Sada su svi spremni na sve, mesec dana je do kraja. Ljudi koji ranije nisu bili u rijalitiju idu na sve, očekujte neočekivano - ispričao je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko će duže trajati, Dejan i Aleks ili Dalila i Car? - pitala je voditeljka.
Svako ide na svoju stranu, svojoj porodici i prijateljima. Dejan je pet godina bio u jednom životu, sad ide ka drugom. Za 10 meseci preživeo je sve i svašta, željan je porodice i starih drugara. Neko treba da mu parira i to da shvati. Ako mu se sviđa ta druga strana, napraviće balans. Sve je na njima. Ko sam ja da Dejanu govorim sa kim da bude? U svakoj porodici ima svađa, ali si uvek prvi kad ti se nešto desi. Kažu hoće da zabrane "Zadrugu", "Zadruga" je 1% od onoga što se dešava u životu - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.