AKTUELNO

Šok!

Prva takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras obavio intervju bila je Dalila Dragojević. Ona je odmah otvorila dušu o raskidu sa Filipom Carem.

Videla sam ga danas u bazenu, fali mi, teško mi je. Fali mi da se zagrlimo, u tom krevetu smo uvek nalazili taj mir. Sad sam videla da nešto laprda Rešićki i Matoroj, verovatno o meni. Stalno priča sa ljudima, ja se poveravam samo Marijani. Ljudi imaju uticaj na njega. Stalno sam tražila izgovore za njega, ali on ima neke probleme u glavi, koji su nerešivi - krenula je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko sam slomljena. Sve ide preko mojih leđa. Uvek ja u priči, a oni se izdignu, a ja ostanem jadnica. Sandra Rešić je dobila priliku da bude u priči jer sam ja raskinula sa Dejanom. Onda Anđelo. Svi će proći onako kao med i mleko, a ja bosa po trnju. Zaslužila sam da mi se svašta desi, ali ne od Filipa - istakla je Dragojevićka.
Koliko ti je teško što ne čuješ neku lepu reč od Filipa? - pitao je Darko.
Neće on to javno reći. Sa jedne strane kaže da sam najbolja, a sa druge najgora. Pa mi kaže da bih bila najbolja majka, a onda da je nemoguće to ostvariti sa mnom. Ja ga gledam i kažem mu: "Ko si ti da mene analiziraš?". Ja sam mislila da će on biti jak muškarac, da će me zaštititi. Brani me, pa mi posle sve prebaci na nos. I redovno me poredi sa svojim bivšima. Odmah sam mu rekla da ne može da me upoređuje. Ja znam kakva sam u ljubavnom odnosu, ne mogu da se poredim ni sa Minom, ni sa drugima... - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da si brend i da si bila ikona za sve njih, šta to znači? - pitao je Darko.
To mi je Sale jednom rekao da sam brend, da ne treba da tonem. A to za Sandru mi je Filip rekao, da joj kažem kad mi bude rekla da sam dotakla dno, da ja ustanem i kažem: "Vidi, dotakla sam dno u ljubavnom odnosu, ali za tebe sam bingo". Ja sam prebacila i rekla ikona, ali to su njegove reči. Naravno da za sebe mislim to, šta bi komentarisali da mene nema. Zbog mojih sr*nja postoje mnogi ljudi. Najgora sam, pa sam najgora, ali ne možete sebi sada da date za pravo da po meni tako... Ja sam prolazila kroz staklo samo zbog ljubavnog odnosa. Ja bih najviše volela da mi on priđe i da me zagrli, teško mi je... - rekla je Dalila i počela da plače.
Naša veza se uvek završi zbog gluposti. Sad se završila samo jer nisam ustala kad su imali izlaganje (o Anđelu). Ja sam mislila da je bolje da ćutim, i odmah je krenuo haos. Ja njega volim. Ne volim njegove loše osobine. Šta sam sve uložila za njega, on samo da je uložio deo... Uvek me nekako spušta, ja ostajem nedorečena. Njemu ne mogu da se oduprem. Zbog njega sam prvi put uradila neke stvari. Ja se ne plašim samoće, ali nekako... Pet godina sam bila u braku, 24 sata provodila vreme sa tim čovekom, ušla u "Zadrugu" sa tim odnosom, onda ušla u drugi, isto 24 sata provodila vreme. I onda nakon šest godina, izlazim prvi put sama, da se suočim sa jako velikim stvarima. Sama moram da započnem novi život. Ne znam kako će mi biti. Ovo je šesta godina da nisam osetila samoću - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš prići večeras Caru? - pitao je Darko.
Ja bih njemu svaku put prišla, ali se plašim odbijanja, a on zna da ja njega neću odbiti! - rekla je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.