AKTUELNO

U samom startu turbulentno!

Nakon što je Dino Dizdarević zavek napustio velelepno imanje i otišao u studio na razgovor sa Dušicom Jakovljević, u Beloj kući, zadrugari su započeli Igru istine sa Lepim Mićom. Pevač je prvo pitanje postavio Saletu Luksu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je u redu da imaš odnose sa svojom devojkom i to da kažeš Mikiju? - glasilo je pitanje.
Nisam bio do Mikija danas, muka mi je da se pravdam. Ko želi da baca koske, neka baca, ali ja kod Mikija nisam išao, da jesam rekao bih, boli me ku*ac... Ne želim da se izvinjavam nikome i pričam o tome, se*sa nije bilo, nije bilo ništa! - odgovorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da si slagao da ste imali se*s! Ne znam zašto lašeš Dija? Rekla je da ste debili! - govorio je Mića.
Ja gutam šleper govana! - dodao je Sale.
On se danas ceo dan mučio, rasklapao garnituru, ja došao da im ponudim krevet, ona me napala! Ja sam želeo da im pomognem! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni si plakala večeras, rekla si da su pričali o tome, da su slagali da ste spavali! Sada ćutiš! Kunem se - rekao je Lepi Mića.
Nemojmo se za*ebavati! Jutros, čovek je bio na njoj, pokriveni, je*e čovek! Možda je listao knjigu! Bio je na ovoj garnituri! - dobacivao je Car.
Dia, sto puta sam ti rekao da me ne interesuje vaš odnos, ali ti dođeš sama i pričaš mi neke stvari. Sada, kada te pitam nešto, ti se praviš budala - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njen najveći blam! Ona je izgubila glasače zbog mene, ja sam najgori - govorio je Sale.
On je raskinuo je sa mnom, ne ja sa njim - odbrusila je Dia.
On je dobar prema njoj i dobar! Ti stalno nešto trtljaš, mažeš, lažeš! Ja mogu da ti budem noćna mora - izjavio je Filip.
Ti ne znaš kakav je on prema meni kada smo sami, šta ti pričaš! - rekla je Dia.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.