AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Mateja Matijević, obonedeljni vođa, nastavio je svoju Podelu budžeta i došao do Anđele Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, mali budžet. O njoj sam totalno promenio mišljenje, a družili smo se toliko meseci. Ona je neko ko može da bude 45 meseci da bude naštelovan, mislim da možeš da foliraš bez problema. Dosta si slagala i kada je naš odnos u pitanju, nemam lepo mišljenje o tebi. Razluđivala si me, želeo sam da udaram glavom o zid, želela si od mene da napraviš najgore. Mislim da si lažna i kvarna, video sam to u više situacija. Podsmevaš se ljudima, video sam da imaš kvarnoću, da nisi čestitita i poštena. Ali, to je tvoje pravo, bolje da se foliraš nego da pokažeš svoj pravi stav. To što si ti navukla gnev na mene, to je nešto drugo - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah ću reći šta mislim. Došla sam do toga da me ne zanima šta ćeš ti reći. Ovog trenutka, ili možemo da se dogovorimo da ćemo ratovati do kraja ili da ćemo se poštovati bez reči. Ja tebe nikada do sada nisam ni uvredila ni uputila ružnu reč. Niti sam te ponizila, niti vređala, niti vređala, ni tebe ni tvoju porodicu... - skočila je Anđela.
Moram da kažem, umeš ti i mene da podbodeš i da budeš kvarna - dobacila je Mina.
Ja tebe uopšte ne doživljavam! - odbrusila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i dalje pričaš o meni, o mojim nogama, o tome da li si bio sa mnom na silu ili ne. Ja tebe niti komentarišem niti spominjem, osim ako me voditelj nešto pita. U ljubavnom odnosu si lažan, ja sam to sto puta rekla. Prema meni si ispao loš, kao što si i prema meni. Kao prijatelj si okej, u to ne želim da ulazim. Ne znam zašto me vređaš, možda da bi uzdigao sebe, ali preko mene to nemoj da radiš, jer ja to nisam zaslužila. Ako ćeš tako da nastaviš, ozbiljno ćemo se obračunati! Ja tebi želim sve najbolje, postao si mi senka, ne zanimaš me! Budžet mi ništa ne menja jer mi novac ništa ne znači. Od tebe nisam očekivala ništa drugačije - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se trenutno nalazim u poziciji da moram da kažem svoje mišljenje o tebi. Niti sam te uvredio niti ponizio, samo sam rekao šta mislim i iza toga stojim. Ne želim da se nastavljam - rekao je Matijević.
Ako si muškarac, poštovaćeš me kao ženu. Govoriš nešto da ispadne da smo imali nešto... vikala je Đuričićeva.
Ja to nisam rekao. Nije to bilo na Igri istine. Ja time tebe nisam ponižavao. Završio sam raspravu sa tobom - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš ti mene da ponižavaš! Reci šta imaš! - skočila je Anđela.
Ti si pokušala da poniziš i mene i nju! A ja samo nisam hteo da se ne rapravljam sa osobom čija mi frekvencija razara mozak - nervirao se Matijević.
E, videćeš, sad ti objavljujem rat, nećeš ti ni donositi odluke! Da znaš! Nećeš ti mene ponižavati, neću ti dozvoliti! Meni pretiš kao bivšoj devojci, a Mensuru ćutiš - vikala je Đuričićeva.
U je*em ti život! Krivim sebe što se uopšte bakćem sa ovakvom vranom, bre - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.