AKTUELNO

Kaje što ga je ikada poznavala!

U toku je emisija "Izbor potrčka", zadrugari ne mogu da dođu sebi zbog odluke Franja Osmakčića da obmane naciju i milionima saopšti da je umro kako bi svog sina izvukao iz "Zadruge" i naterao Viki Mitrović da abortira. Reč je dobila Mina Vrbaški koja se pre početka pete sezone "Zadruge" družila sa Markom Osakčićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jednom da vas podsetimo da je pre nekoliko dana javnost obaveštena da je Franjo preminuo od pankreasa, u 58-oj godini, sahrana će biti u Brčkoj, najavićemo da je ovo najbizarnije što se desilo - rekao je voditelj.
Meni danima nije dobro, loše mi je, zgrožena sam, u jednu ruku razmišljam kako sam ja preko neke devojke njega dovela, a onda je i taj slučaj otvoren. Ja nisam mogla da verujem u ovo. Mesec dana je pred kraj, ne znam šta je sledeće, idu mi suze, pa stanem... Ja sam sa Viki pričala posle svega, ona je rekla da želi da se očisti, u dubini duše ona bi želela to dete, ali ona ne želi da se nosi sa njim. Ja sam protiv abortusa, sem ako ne može zbog zdravstvenih razloga. Ona bi htela, ali to dete će da vidi sve ovo. Meni je ovo monstruozno - pričala je Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se plašim za nju, ima žena koje bi razmišljale šta i kako posle, priprisuju sebi krivicu, poenta je da to ne pređe u životne traume, ona sada ide na kiretažu na silu... Viki sa teškom mukom ide sutra da radi to što je planirala - rekao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.