AKTUELNO

Bukti rat koleginica!

Milica Pavlović napravila je pravi „bum“ studijskim albumom „Posesivna“, a svaku od 14 pesama prati i visokobudžetni audio-vizuelni performans. Milica je uložila mnogo vremena, truda, ljubavi i novca u svoj četvrti studijski album i pesme su postale veoma slušane i popularne. Međutim, poslednjih dana Milica se našla u veoma neprijatnoj situaciji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, njena koleginica Ana Nikolić je na nastupu na jednom beogradskom splavu otpevala Miličin hit sa novog albuma, pesmu „Provereno“, ali u izmenjenoj, svojoj demo verziji.

Pesmu „Provereno“ je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja prvo ponudio Ani, koja je snimila demo verziju, ali je na kraju ipak odustala od kupovine pesme jer joj nije legla. Nedugo zatim, pesmu je kupila Milica, snimila je, objavila na albumu – i pesma je postala veliki hit vrtogrlavom brzinom, a danas broji preko 10 miliona pregleda na Jutjubu. A onda je pre nekoliko dana na nastupu Ana otpevala „Provereno“, i sve bi to bilo u redu da ju je izvela u originalu, kako ju je Milica i snimila. Međutim, Ana je otpevala svoju demo verziju, sa izmenjenim tekstom, što je izazvalo buru na društvenim mrežama.

Foto: Jelena Simonović

Društvene mreže bruje o novonastalom estradnom ratu, ali i brojne kolege su se oglasile i podržale Milicu, odnosno Anu Nikolić. Dok se jednima sviđa Anina verzija i podržavaju ovaj potez, drugi tvrde da je ovakav Nikolićkin potez nečuven, te da se to na muzičkoj sceni nikada nije dešavalo. Pavlovićeva je odlučila da prekine medijsku tišinu i progovori o ovom događaju upravo u emisiji „Amidži šou“. Milica se dotakla ove stituacije koja se do sada nije dogodila na estradi, i uputila Ani Nikolić žestoku poruku, koju ćete večeras u celosti gledani u emisiji na televiziji Pink, a Ana Nikolić se sada ovim povodom oglasila na svom Instagramu i ponoto potkačila Pavlovićevu.

- Na afteru kod Ane, na čaju od nane i Miše Banane! Idemo na Bahame - napisala je Ana aludirajući na Miličinu novu pesmu ''After kod Milice'', pominjajući i svog bivšeg partnera o kom je i ranije pevala u pesmi ''Milion dolara''.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Autor: M.M.