AKTUELNO

Imala samo lepe reči za nju!

Sukob srpskih pevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić glavna je tema na domaćoj javnoj sceni.

Pevačica Milica Pavlović objavila je album na kom se našla i pesma zbog koje je nastao sukob. Naime, nekoliko nedelja nakon objavljivanja Miličinog albuma, na društvenim mrežama pojavila se demo verzija pomenute pesme u izvođenju Ane Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Pevačica Ana Nikolić u jednoj emisiji otkrila je šta misli o celom slučaju i koleginici Milici Pavlović.

"Milica je devojka koju jako poštujem i njen rad, za razliku od većine radi, radi na sebi, trudi se, napreduje iz godine u godinu, pratim njen rad, naravno. Ona je kulturna i vaspitana devojka, ne bih rekla da sam je proslavila", rekla je Ana Nikolić.

"Meni je ceo album izašao, ceo projekat, da ne pričam koliko je vredeo, ali šta sam radila putovala u Maroko, skinula 50 kilograma, ništa me nije mrzelo, sve je izašlo tri dana pre, to je strašno kad se desi umetniku, tako da ja mogu da zamislim kako se ona oseća. Ne mogu da ulazim u rasprave koja je verzija bolja, želim joj puno sreće u životu kao i sebi", zaključila je Ana Nikolić u jednoj emisiji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Milica Pavlović je u emisiji Amidži šou iznela tvrdnje da Nikolićeva stoji iza svega.

Foto: TV Pink Printscreen, PROMO

"Prvo sam mislila da Ana Nikolić nema veze sa celom ovom pričom. Ana otpevala demo verziju, ali žena nije uzela pesmu. Navikla sam da primam niske udarce. Ipak, to ima veze sa Anom jer žena tu demo verziju kači na mrežama, najavljuje nastupe sa tom pesmom, kreće nastup sa tom pesmom... Dejan Kostić i Braja su mi prodali tu pesmu, imam ugovor, pesma je moja, zavedena je pesma kao moja. Ne bi bio problem da peva u originalu, kakva je i hit, kakvu sam je ja napravila hitom, zajedno sa autorima. Sad se setila da je ona pevala i sada je promoviše kao svoju, zbunjuje publiku. Ani bih rekla u ovom momentu: Sram je bilo svog imena, karijere", rekla je Pavlovićeva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Autor: M.M.