AKTUELNO

Pre toga je Dalila izjavila da ne želi više nikad da se pomiri sa njim!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Filipu Caru.

Zar ne misliš da si sam izazvao reakciju Dalile svojim ponašanjem sa Anom? Ti si je provocirao, ne ona tebe - pročitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće. Slažem se sa onim što je malopre rekla, nadam se da će biti tako. Što se tiče Ane, da li me je ona nekad povredila, uvredila? ŠTa je ona meni uradila, a šta sam ja uradio njoj. Svaki put je snosila posledice. Ja sam jutros rekao Dalili da je ne volim više, a da ona mene još manje. Meni se sve to gadi. Neću joj stvarati nikakav problem, neka ona ne stvara meni. Malo je paradoksalno da kažem da je volim, šta bi bilo da je mrzim. Ona je od kad sam otvorio oči rekla 48 puta Dejan, šta sad ja da radim, da idem kroz staklo? A ja ako pomenem Anu, odmah teorije, problemi... Dalilu niko ne interesuje, sve dok se ne nađe u situaciji da joj je neko potreban. Da li Filip, Dejan, Anđelo... Ja sam hteo da porazgovaramo jutros, a i kad tražim razgovor, desi se problem. Pobila je i moju zakletvu. Sve mi je lažno kod nje. Kaže: "Znaš kakav je moj život, kakva sam ja", a onda završi sa haljinom u bazenu kao na štajgi, povraća, a meni priča šta ću ja da radim na splavovima. Ona meni pravi frku zbog priče sa Anom, a ona radi šta hoće. Dalila mi se gadi, gnusam se. Ne znam šta možemo da radimo osim tih intimnih odnosa. Nadam se da mi neće praviti problem ovih 20 dana, ja njoj neću - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada do sad nisam prevalio preko usta da ja Dalilu ne volim. Ovo nije bes, ja se iz besa mirim sa njom, a ne završavam - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.