AKTUELNO

Tenzija raste!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Dejanu Dragojeviću.

Bivšij ženi nisi mogao da nađređuješ, zašto se iživljavaš na Aleksandri - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandru volim, želim da budemo zajedno. Ne bih se vraćao na odnos koji me više ne intresuje - kratko je objasnio Dejan.

Irma Sejranić je dobila reč.

Ovo je njegova sve šuplja priča. On uvek krene sa opravdanjem. Ne voli on nju približno kao što je Dalilu. Veruj mi, ja znam kad su se uzeli, tako da ova njegova priča pada u vodu. On kontroliše nju kad će šta da radi, znaš oni se slikaju sve više da su zajedno, to je poenta. Ona je toga isto svesna, samo ćuti da ne bi ispalo da je luda za Dejanom - rekla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks Nikolić je dobila reč.

Ne bih želela da me vodi kao što je nju, ne bih volela da me tretira kao što je tretirao nekoga pre mene. Svesna sam da me Dejan voli i ja njega volim puno, tako da me ne intresuju komentari ovih ljubomornih ljudi - rekla je Aleks.
Ma daj bre, zašto nemate se*s? Ja bih se ovde na gelender popela - skočila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Frigidna sam - dobacivala je Aleks.
Ja se sećam, Dalila je pričala ovde za stolom šta joj je Dejan pričao neke perverzije. Ja pričam sve što je istina, nikad ne lažem. Je*e se meni da ja lažem. Moj dečko nije slina kao tvoj i ni za šta ga ne menjam - rekla je Irma.
Ovo je situacija kao kada je rekla da su Sandra i Đedović dobili veliki budžet od Mine. Davide, rođendan mi je u subotu, molim te, krofne tri mi pošalji - drao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila sa muškarcem koji voli druge žene - rekla je Irma.
Ti iz gepeka nisi mogla ni da vidiš da li on nekoga voli ili ne. Je**ga šta da ti radim što su te bili - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga