AKTUELNO

Nova drama!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći prilog, a zadrugari su imali priliku da vide kako Nikola Grujić priča da se Sanja Grujić želi da razdvoji njega i Milanu Šarac. Pevač je ubeđen da Sanja namerno puni glavu Mimi i da je njoj u interesu da ne budu zajedno.

Drago mi je da Gruja zna kakvo mišljenje imam o njemu. On može da nagađa. Mojoj drugarici želim najbolje, pa nisam želela da uđe u vezu sa oženjenim čovekom. On je meni u utorak govorio da sam u pravu, pružio ruku i izvinio mi se. Ja sam rekla da se Mima igra sa njim, a ona je potvrdila. Ja samo komentarišem njihove postupke i savetujem prijateljicu. Njegovi postupci govore više od svega, muvao se sa Vanjom, ušla je Sandra, pričalo se da je muvao svastiku, Mimu je poslao u zatvor, dok je on trčao, pevao i igrao. Ne podržavam njihovu vezu, jer mislim da ona zaslužuje nešto bolje - pričala je Sanja.
Slažem se sve sa Sanjom. Kad je bila gruba prema njoj, prijateljski je bila nastrojena. Gruja je taj dan u pabu ponovo potencira zbog koga je sve ostavio. Nije ostavio zbog nje, nego zbog sebe, jer mu se Mima dopala, Vanja i ko zna koje sve. Smatram da ga Mima ne voli, Ostavio si ženu koja ti je bila anđelo, zbog žene koja te šamara. Pa neka te šamara... Mima, slobodno. Ja nisam za nasilje, ali zaslužio je šamar zbog svega što je uradio porodici. Šamarčina je najmanje što je zaslužio - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovde sve jasno. Ti si završila u zatvoru, on kako da si za šamarala. Ja ne znam zbog čega? Došli smo do saznanja da je Mimas ljubomorna jer je Gruja prilazio devojkama na žurki. Tebe posle toga Sanja poziva na letovanje - rekao je Mića.
Grujo, je l' te žena tukla? - pitao je Milan.
Nikad u životu - odogoviro je pevač.
On u meni izazove bes. Sanja i ja smo ulazile u rasprave, ona me je vređala i ponižavala - dodala je Mima.

Gruja je podsetio zadrugare da su Mima i Sanja jedna za drugu govorile da su se bavile najstarijim zanatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima je ovde iznela da je Sanja bila sa Acom Lukasom - dodao je Milan Milošević.
One su to pričale u pušionici, ne znam sa kim je bilo. Ja sam Sanji to rekla posle svih onih vređenja. Sanja
Došli smo do zaključka da Gruja veruje kad Mima kaže da je Sanja prostitutka, a ne veruje kad kaže Sanja - zaključio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.