AKTUELNO

Haos!

Nakon emisije "Izbor potrčka", počela je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević otvorio je prvu temu - Karaoke šou, koji se odigrao u subotu. Milan je odlučio da zadrugari prvo pričaju o Sanji Stanković, koja je bila članica stručnog žirija te noći.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks je jako bila ljubomorna, jer je videla da Matorina emocija prema Sanji nije ugašena. MC Aleks je rekla da će tek da iznosi stvari o Matoroj, tražila od Sanje da se vidi sa njom - rekao je Milan.
Užas! U ormanu mi je prebacila, kao plačem za Sanjom, da igram rijaliti, još mi se unela u lice. Rekla mi je da mi smrdi "p", ja sam joj rekla da je k*rvetina, ona mi je rekla da mi je majka k*rvetina. Kad ti neko udari na intimu... Prosto, glupo mi je i jadno da pričam o higijeni, kako je održavam. Ja svoje gaće kuvam, perem, sušim, držim ih gde ne može da padne prašina - govorila je Matora.
Naravno da ću posle svih onih reči da pokušam da je ponizim najniže. Rekla sam u besu, naravno da ne znam da li ti polni organ smrdi, boli me uvo - istakla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da ja njenom bratu i navijačima kažem: "Smrdi ti sestri". Malopre sam se iznervirala, pričala sam sa Rešićkom. Prva stvar, i ja imam porodicu i braću, ne znam da li to zaboravljaš. Tvoji se bave sa mnom, a sve jer ti to praviš. Završila si odnos, čime ja zaslužujem da toliko budeš bezobrazna? - govorila je Matora.
Pa znam i ja da uđem u crveno - dodala je MC Aleks.
Zašto je MC Aleks zvala Sanju na piće? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko sam se jadno osećala. Evo, prihvatima titulu rijaliti manipulatora, ako sam Sanji Stanković i Sandri Bajić toliko činila loše. Bile su zbrinute, nunane, sve živo da njima bude dobro. Sve živo sam sam činila, čak ih stavljala ispred porodice. Ja ne znam šta sam ovoj devojci uradila. Ljubomorna sam, posesivna, nisam ispala fer, izdala je, ali kad čujem to za manipulaciju. Muka mi je da mi se stavlja na teret nešto što nisam. U pravo je Darko ka mi kaže da sam ih ja birala, a onda se čudim za neke stvari. Mogla je da mi kaže šta je htela, ali ovo... Ne da je jadno, nego... Toliko me je izrevoltirala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.