AKTUELNO

Rasulo!

U toku je podela budžeta Mateje Matijevića, a on je odlučio da ide linijom manjeg otpora i da iz činija izvlači koji zadrugar će dobiti koliko novca.

Miki Đuričić dobio je srednji budžet.

Miki je neko sa kim sam na početku ove sezone bio jako dobar i tu je izdvajao Stefana, Frana i mene. Volim da sednem i razgovaram sa njim. Kudio me je, ali je dobar sa mojim roditeljima. Nisam ovim hteo da napravim paralelu, nego balans. Gotivim ga, interesantna je osoba - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sale Luks dobio je od Mateje srednji budžet.

Prošli put sam ti dao veliki jer smo dobri još od karantina. Nikad se nismo posvađali i cele sezone smo bili u korektnim odnosima. Ti si rekao da ovde nemaš prijatelje i da nikoga ne voliš, to si ti pričaš i verovatno je ovaj budžet zbog toga - pričao je Matijević.
Viša sila - dodao je Luks.
Moram ti reći da u nekim situacijama, mimo našeg odnosa, prema drugim ljudima nisi bio korektan. Ispadao si ljigav u nekim situacijama. Ceo 2Pretres nedelje", tvoj izbor potrčka i omiljene osobe nije mi to bilo. Bilo je kao da pakostiš nekome, a mislim da to ne treba da radiš - nastavio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić izvukla je mali budžet.

Ja nemam obrazloženje zašto bih ti dao mali budžet, ali sama si ga izvukla. U nekim situacijama nisi cenila sebe, ali to nema veze sa našim odnosom. Prošle cele sezone me je crnila i pljuvala. Govorila si da sam folirant i lažov, ali eto... Našao sam obrazloženje - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Grujić dobila je srednji budžet.

Je l' mogu sama da obrazlošim? Mi ili funkcionišemo fantastično ili ne pričamo. Ja sam bila ljubomorna što si mi dao nogu u zadnjicu kad se Ana pojavila. Pomirili smo se i kad sma videla da je sa Minom ozbiljno, ja sam se distancirala od tebe. Mene je povredilo, ne što sam dobila mali budžet, nego kakva je naša situacija i kakva si izlaganja imao - komentarisala je Sanja.
Ti si neko koga ja stvarno gotivim i imam mišljenje da si vrlo interesanta. Meni je tvoje učešće zanimljivo i specifična si jako - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.