AKTUELNO

Svakodnevno su preduzimane i mere bezbednosne zaštite skladištenja i distribucije testova za polaganje do škola

Koordiniranim radom i saradnjom Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, zahvaljujući dosledno sprovedenom operativnom planu, završni ispiti za učenike osmog razreda osnovnih škola protekli su bez ikakvih incidenata i ometanja, uz punu bezbednost.

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzelo je sveobuhvatne mere bezbednosti prilikom sprovođenja završnog ispita u osnovnim školama, a više od 2.500 policajaca je, od nedelje 25. juna, svakodnevno obavljalo protivdiverzione preglede svih 522 škole i obezbeđivalo ih 24 sata do završetka ispita.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Svakodnevno su preduzimane i mere bezbednosne zaštite skladištenja i distribucije testova za polaganje do škola.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je osmacima na završetku osnovnog školovanja i poželeo im da se upišu u željene srednje škole. On je pohvalio predan rad policijskih službenika koji su dali pun doprinos da mala matura prođe bezbedno, bez ometanja i incidenata.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ministar policije Aleksandar Vulin zahvalio se Ministarstvu prosvete i resornom ministru Ružiću na izuzetnoj saradnji prilikom organizovanja i sprovođenja završnih ispita za učenike osmog razreda. On se zahvalio roditeljima i đacima na poverenju, istakavši da je Srbija još jednom pokazala da je stabilna, bezbedna i sigurna zemlja.

Autor: