AKTUELNO

U kući u Četerežu sada žive Radin otac Rade i maćeha Suzana, dok pevačica i njena sestra zajedno žive u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Rada Manojlović od samog početka karijere s ponosom ističe da je iz sela Četereže, a pre nekoliko godina u emsiji "Amidži šou" pokazala je kako izgleda njena rodna kuća.

Četereže se nalazi u opštini Žabari, a Manojlovićeva često odlazi kod svoje porodice.

Bakina i dekina kuća u kojoj je pevačica odrasla nije menjala svoj izgled od tada, te je baš onakva kakva je bila kad je Rada živele u njoj.

Foto: Printscreen YouTube

Emisija je snimljena pre 10 godina, kada je već u centralnom delu dvorišta sagrađena nova kuća na dva sprata. No, tada je bila u procesu opremanja, a sada je već sve tip-top sređeno. Rada je odrasla u kući bake i dede sa majkom Mirjanom, ocem Radetom, kao i sestrom Majom. Nažalost, pevačicina majka preminula je 2014. godine, a Radina porodica teško je to podnela.

Nakon što je izgrađena nova kuća u njoj sada žive Radin otac Rade i maćeha Suzana, dok pevačica i njena sestra zajedno žive u iznajmljenom stanu u Beogradu, ali često borave u rodnom selu.

Foto: Printscreen YouTube

- U Beogradu stalno negde žurim ili kasnim, ovde je pak sve "lako ćemo". Dosta su ljudi usporeni i dug im je dan. Primećujem da mi taj mir posle dva dana dosadi - rekla je pevačica jednom prilikom.

Autor: Pink.rs